2023-ban sem maradunk Marvel-filmek nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A Marvel Studios újabb öt premierdátumot jelentett be a következő évekre, igaz, azt már nem árulta el, hogy melyik filmjeit tervezi mozikba küldeni a megjelölt napokon. Az biztos, hogy 2023-ban sem maradunk Marvel-filmek nélkül.

A Disney és a Marvel Studios bejelentette, hogy 2022. október 7-én, 2023. február 17-én, 2023. május 5-én, 2023. július 28-án és 2023. november 3-án is kapunk egy-egy Marvel-mozit. Azt már nem tudtuk meg viszont, hogy mely készülőfélben lévő projektekhez tartoznak a fenti időpontok.

Az eredeti tervek szerint a Disney három Marvel-filmmel számolt 2022-re, legalábbis korábban még három időpontot jelölt meg a képregény-adaptációinak a naptárában - abban az évben érkezik a Black Panther második és az Ant-Man harmadik része is.

Ehhez jön még egy negyedik mozi, amit 2023-ban újabb négy követ. Persze a cégnek valószínűleg nem okoz majd különösebb problémát az időpontok feltöltése, elvégre egy sor olyan projektje van, ami még nem rendelkezik kilövési dátummal, de már előkészítés alatt áll: a bejelentett filmek között szerepel A galaxis őrzői harmadik része, a Marvel Kapitány második felvonása, az új Penge és a rebootolt Fantasztikus Négyes is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...