Új stúdiót alapított az Arkane korábbi elnöke

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 22.
  • Hír
Link másolása
Húsz évvel az Arkane Studios alapítása után döntött úgy a korábbi elnök és kreatív igazgató, Raphael Colantonio, hogy a csapat egykori producerével, Julien Robyval új, független stúdiót alapítanak.

A WolfEye Studios névre keresztelt csapat célja, hogy olyan kalandokat alkossanak, amelyekben a játékosok sajátjuként élhetik meg az élményt. Részletgazdag, élettel teli világokat szeretnének megálmodni, ahol az akció mellett a döntéseinken lesz a hangsúly. A stúdió első játékát az idei The Game Awardson jelentik majd be.

Raphael Colantonio húsz év után hagyta ott az Arkane Studios csapatát, ahol 12 évig dolgozott együtt a WolfEye Studios társalapítójával, az Arkane korábbi producerével, Julien Robyval. A kiadott közleményben úgy nyilatkozott a két fél, hogy sajnos az AAA-játékok piacán a szereplők már nemigen vállalnak kockázatot, ami az innováció rovására megy. Miután játéktervezőként mindig az új ötletek, megközelítések megálmodása a cél, a duó számára a független játékok világa jelentette a megoldást.

1.
1.
Ganzer
"A kiadott közleményben úgy nyilatkozott a két fél, hogy sajnos az AAA játékok piacán a szereplők már nem igen vállalnak kockázatot, ami az innováció rovására megy. Miután játéktervezőként viszont mindig az új ötletek, megközelítések megálmodása a cél, a duó számára a független játékok világa jelentette a megoldást."

És milyen igazuk van! Ritkák már az ilyen hozzáállású emberek, kíváncsian várom hogy mit virítanak majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...