Januárban jelenthetik be az új Star Wars rendezőjét

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 24.
  • Cooltúra
Lapértesülések szerint a Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedy kiválasztotta a következő, 2022-ben érkező Star Wars-film rendezőjét - a bejelentésre viszont csak januárban, a Skywalker kora premierje után számíthatunk.

Habár a Star Wars-sorozat szünetre megy a jövő hónapban debütáló Star Wars: The Rise of Skywalker után, a Lucasfilm valószínűleg így sem örült neki, hogy a 2022-ben érkező mozit rendező D.B. Weiss és David Benioff kifarolt a projekt mögül, amely állítólag a jedi rend eredetét mesélte volna el.

Annyira persze nem fagyott le az ügymenet a cégnél, a The Hollywood Reporter jelentése szerint a Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedy már meg is találta a következő mozi rendezőjét. Hogy ki lehet az, még nem tudjuk, ráadásul a hírek szerint januárig nem is várható bejelentés a témában, de ez mondjuk nem meglepő, elvégre most minden a Skywalker kora promózásáról szól.

Apropó, Skywalker kora!

Ma sem maradtok a Skywalker kora-látnivalók nélkül, az elmúlt napokban is folyamatosan csorogtak a finomságok a filmhez. Érkezett például egy új poszter, amely megerősíti a porgok a visszatérését:

Illetve egy újabb reklámfilm, amely egy sor új snittet vonultat fel, többek között a Ren Lovagjait is láthatjuk mozgásban:

A lovagok egyébként a friss Empire magazin (egyik) címlapján is feltűnnek:

Ezek is érdekelhetnek

10.
sanyikatarzan
Ez már nem Star Wars csak pénzkeresés. Elengedtem az egészet a last jedi óta. Rip sw
9.
Ultimate
#8: Ráadásul teljesen más rendező,teljesen más történet más karakterekkel...De nem baj...Sok látnok van a köztünk....
8.
delphijos
#4: Mi van ? A Solo egyáltalan nem volt akkora bombasiker... Meg ki ne találd már hogy a Rouge One miatt nézték meg az emberek...
7.
Ultimate
#5: Van már 2-3. Ízig vérig SW nagyon jó.
6.
Ultimate
#4: Menj jósnak tévébe,oda valók az ilyenek..:)
5.
Obi Wan Kenobi
#3: Nekem eddig erős közepes, az első rész főleg a hektikus sebessége miatt de remélem ezen változtatnak. Eddig viszont 6-7 pont a tízből.
4.
Blueberry
#3: Annak a második évadját fogják elk...rni,lásd rodue one-solo (az elsővel beetetik a népet,aztán a második még többet tejel)
3.
Ultimate
#1: A Mandalorian-t (ami eddig kiváló) elnézve annyira nem tökmindegy.
2.
Blueberry
Az a csoportkép a ren huszárokról xD mint egy rakás kéményseprő aki táncpárbajra kész
1.
lesik20
Tökmindegy, a Disney igy is ugy is bele fog szólni majd a dolgokba és/vagy túl biztonságosra csinálják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...