A Left 4 Dead is VR-os visszatérést kap?

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 10.
  • Pletyka
Link másolása
Egy friss pletyka szerint a Half-Life mellett a Left 4 Dead visszatérésén is dolgozik már a Valve. Ezúttal sem egy harmadik részt, hanem egy VR-os kitérőt kapnának a rajongók. A nagy bejelentésre talán a The Game Awardson kerül majd sor.

Bár a rajongók egy része csalódott volt a Half-Life: Alyx bejelentése után, bőven akadtak olyanok, akiknek bejött az új VR-os irány, így nem meglepő módon pillanatok alatt elkapkodták a játékosok a Valve Index készleteit.

Nagyon úgy néz ki, hogy ők most duplán örülhetnek, ugyanis a Valve News Network szerkesztője, Tyler McVicker a Twitteren arról posztolt, hogy hamarosan bemutatkozik a Left 4 Dead VR-változata is.

A nagy leleplezésre valószínűleg a The Game Awardson kerül sor, ahol egyébként a Half-Life: Alyx kapcsán is kapunk majd újdonságokat vagy látnivalókat.

A Valve News Network csapata egyébként nem először jelentkezett Left 4 Dead VR-információkkal, november végén ugyanis alaposan átfésülték a Steam VR aktuális frissítését és egyértelmű utalásokat találtak a négyfős kooperatív shooter VR-változatának nyomaira.

5.
5.
Gykrizsi
#4: Anno nekem is tetszett, ma már nem köt le. Maga a játék meg szerintem VRban nem lesz más, számomra érdejesebb bem lesz. A coop alapjait meg szerintem két évvel hamarabb a gears már letette.
4.
4.
Neurotic
#3: Az, hogy VR-ra jön ki szerintem elég újdonság lesz :) Amúgy a játék egyedül tényleg nem egy nagy eresztés, bár az túlzás, hogy lelketlen lenne. Megvan a maga hangulata a képi világával és a zenével. Viszont coop-ban játszva haverokkal még mindig nagyon szórakoztató. Lényegében lerakta az alapokat anno minden coop játéknak.
3.
3.
Gykrizsi
Most bizton sokan megköveznek engem, de én manapság már tökre nem bírom élvezni ezt a játékot. Anno tökre szerettem, sokszor végignyomtam. Manapság viszont szerintem ez a játék olyan üres, érdektelen és nulla, hogy hihetetlen. Kb. a világ leglelketlenebb játékának tartom. De elfogadom, ha bennem van a hiba, de számomra ebből nekem nagyon nem kéne egy 3. rész, max ha gyökeresen megújul.
2.
2.
godach
#1: Amúgy sem volt gyenge, de a vr tényleg biztos dob majd rajta.
1.
1.
zozo76hun
nagyon durva elmeny lehet VR alatt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...