TGA 2019: Nézd vissza a díjátadót!

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 13.
  • Videó
Link másolása
Eljött a nagy nap, magyar idő szerint péntek hajnalban rendezik meg az év utolsó nagy videojátékos eseményét. A The Game Awards nem pusztán díjátadó, számtalan bejelentésre és előzetesre számíthatunk majd. Nézd nálunk élőben!

Idén is megrendezik a The Game Awards díjátadót, a műsornak a Los Angeles-i Microsoft Theater ad otthont, a házigazda pedig ezúttal is Geoff Keighley lesz. Számos kategóriában avatnak majd győzteseket az esemény során, ahogy azonban az lenni szokott, bejelentésekből és új kedvcsinálókból sem lesz hiány!

Nehéz megtippelni pontosan, hogy mire számíthatunk, idén ugyanis mintha kevesebb lett volna a szivárgás, vad pletykákat hallottunk leginkább. Keighley a hét elején még azt mondta, eddig a program egyetlen meglepetése sem bukott le, pedig azokból lesz bőven, ő tizenöt leleplezést ígért.

Teasereket persze kaptunk: a The Game Awardson mutatkozik be a volt Arkane-fejlesztőkből álló WolfEye első játéka, valamint a Riot Forge szárnyai alatt készülő League of Legends-anyag, de belenézhetünk a NetEase új fejlesztésébe, és ha szerencsénk van, még az új Batmant is láthatjuk: az legalábbis mindenképpen jó jel, hogy a WB Games Montreal sorozatos teaselése után az Arkham Origins Batmanjét megszólaltató Roger Craig Smith is arról tweetelt, hogy holnap bejelentik egy új projektjét...

A bejelentések mellett egy sor már bemutatott vagy épp megjelent játékról kapunk majd helyzetjelentést. Az előzetes hírek szerint újra megmutatja magát a Gears Tactics, az Ori and the Will of the Wisps és a Final Fantasy VII Remake is, továbbá Fortnite-hírekre is számíthatunk majd.

Update! A műsor lement, csekkoljátok a felvételét:

2.
2.
1.
1.
PaprikaJancsi
Új Xbox leleplezés kissé váratlan volt : D.. de basszus mennyire király!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...