Külsős fejlesztőket toboroz a Riot Games

  • Írta: szlav
  • 2019. december 6.
  • Biznisz
Link másolása
A Riot Games bejelentette a Riot Forge nevezetű kezdeményezését, melynek fedele alá külsős fejlesztőcsapatokat szerveznek majd, hogy különféle mellékágakkal bővítsék a League of Legends univerzumát.

A Riot Games nem viccel, ha a League of Legends IP-ről van szó. Ahogy azt a népszerű MOBA 10 éves évfordulóján is láthattuk, a jövőben rengeteg új LoL-mellékágat ismerhetünk majd meg, melyek egytől egyig Runeterra világában játszódnak majd.

A stúdió itt azonban nem áll meg: bejelentették ugyanis a Riot Forge-ot, ami gyakorlatilag egy saját kiadóként és a League of Legends IP-vel foglalkozó külső stúdiókat összetartó kapocsként funkcionál majd.

Bizony, nem csak házon belül készülnek LoL-mellékágak: a Riot Games egyelőre nem nevezett meg konkrét fejlesztőcsapatokat, de annyit már elárultak, hogy több olyan játék is készül, amelyek valamilyen módon a hatalmas sikerű MOBA világához kötődnek. Érdemes megemlíteni, hogy nem csak PC-s címekről van itt szó, a kezdeményezés abszolút multiplatformos.

2.
2.
AkiTudjaAzIgazat
#1: Szexuális zaklatásért fizettek 10 milliót elosztva a női dolgozóknak. Olyan nincs hogy beperelnek mert nem vagy elég PC-s. FakeNews-ot hülyeség keresned.
1.
1.
user101
PC-s címekről bitos nincs szó, hiszen most volt csúnya perük, és fizettek milliókat, mert nem voltak elég PC-sek... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...