Ismét a Syphon Filter feltámasztásáról pletykálnak

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 16.
  • Pletyka
Mostanában nemigen vagyunk lopakodós játékokkal eleresztve, így kifejezetten nagy húzás lenne a Sony részéről, ha tényleg visszahozná egyik legendás sorozatát. Ezúttal John Garvin posztolt egyet Twitteren.

Erre a bejegyzésre pedig azonnal beindultak a rajongók. Garvin ugyanis nem más, mint a Syphon Filter-sorozat egykori írója (de dolgozott a Days Gone-on, a Resistance: Retributionön és az Uncharted: Golden Abyssen is). 

Ezúttal egy erősen félreérthető utalást tett a Twitteren, történt ugyanis, hogy lefotózta egy játékmagazin azon oldalát, ahol a szerkesztők épp azt taglalják, milyen PlayStation-klasszikusok visszatérésének örülnének a legjobban. Garvin mindössze annyit fűzött hozzá a kiposztolt fotóhoz, hogy "Hé, nézzétek csak!"

Miután a Splinter Cell visszatéréséért hiába könyörögnek a rajongók, a Konami pedig Kojima kirúgásával gyakorlatilag jó időre parkolópályára tette a Metal Gear-sorozatot, nem lenne rossz, ha a Sony meglépné a visszatérést.

2.
2.
stalker0412
Ebből a 10-es listából (SoTC - pipa -) tényleg csak egy Syphon Filter féleséget tudnék elképzelni (műfaj végett). -de mind a név és a core-gameplay nem öregedett szépen..... a Bend Studió jobban tenné ha egy Fromsoftos megoldást választana és inkább egy szellemi örököst kezdene el hegeszteni.
1.
1.
Darksiders84
Juj miket tudnak még előszedni? Nincs bajom vele csak ez eszembe se jutott volna pedig tényleg jó volt akkoriban. Emlékszik még valaki az elektromos kilővős sokkolójára? Na most ha ezt is is tényleg megcsinálják akkor igazán lehetne Soul Reaver is akár.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...