Syphon Filter: Dark Mirror

Syphon Filter? Kell ennél több? Ugye neeeem! Most kapaszkodjatok meg, a sikerjáték átköltözött már PSP-re is!

Visszatérnek a klasszikus Syphon Filter-játékok?

A koreai korosztálybesorolásért felelős szervezet oldalán felbukkantak a klasszikus Syphon Filter-játékok, amelyek PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jelenhetnek majd meg.

Két fontos emberrel lett szegényebb a Bend Studio

A Syphon Filter-játékokról elhíresült, illetve a legutóbb a Days Gone-nal jelentkező fejlesztőcsapatot, a Bend Studiót nemrég maga mögött hagyta két kulcsfontosságú embere: Jeff Ross és John Garvin.

Ismét a Syphon Filter feltámasztásáról pletykálnak

Mostanában nemigen vagyunk lopakodós játékokkal eleresztve, így kifejezetten nagy húzás lenne a Sony részéről, ha tényleg visszahozná egyik legendás sorozatát. Ezúttal John Garvin posztolt egyet Twitteren.

PSP-játékokkal erősít az Xperia Play

Rövidesen négy új PSP-játékkal játszhatunk a PlayStation Certified okostelefonjainkon és tableteinken, legalábbis ha nem alaptalan az ESRB újbóli besorolása. Az újdonságok között olyan címeket találunk, mint a Syphon Filter és a Daxter, azt egyelőre nem tudni, mikorra várhatjuk a megjelenésüket.

Már készül a Syphon Filter Vita?

Az Official PlayStation Magazine novemberi száma szerint nagy esély van arra, hogy már javában készül a Sony újgenerációs handheldjére a Syphon Filter Vita. Nem lennénk meglepve egy hivatalos bejelentés után, a klasszikus TPS-sorozat exkluzív PS-cím, így elképzelhető, hogy vitás húzónévvé válik.

Jönnek a PSP-s duplacsomagok

Most, hogy a PlayStation Vita megjelenése vészesen közeledik, elérkezett az ideje a jobbnál-jobb PSP-s akcióknak. A Sony új duplacsomagjaiban két játék kap helyet, ráadásul igen kedvező áron - kár, hogy egyelőre semmi hír nincsen afelől, hogy Európában megjelennek-e a pakkok.

Hazai eladási toplista - élen a Bad Company 2

A Battlefield: Bad Company folytatása itthon is óriási siker lett, az összesített toplistán és platformonként is bezsebelte az első helyet és a vele járó aranyérmet.

Megérkezett a PS2-es Syphon Filter: Dark Mirror

Pusztító erejű fegyver fenyegeti a világot: Logan már dolgozik az ügyön. Képes lesz a – hivatalosan nem is létező – “Ügynökség” felkutatni a Dark Mirrort?

A 22+1 legnagyobb gamer pletyka

Hatalmas pletykazuhatag érkezett Surfer Girl blogjáról. Szó esik a Skate 2-ről, a Gears of War 3-ról, sőt az új Hitman és Test Drive játékokról is. Csak a fele legyen igaz...

A héten megjelenő játékok

Újfent játékokkal teli napok várnak ránk: érkeznek jobb, minőségibb és gyengébb, elhanyagolhatóbb címek is - csak győzzünk válogatni!