Syphon Filter: Logans Shadow

A futurisztikus akciókalandjáték folytatódik PlayStation Portable-en és PlayStation 2-n!
1650622971

Visszatérnek a klasszikus Syphon Filter-játékok?

A koreai korosztálybesorolásért felelős szervezet oldalán felbukkantak a klasszikus Syphon Filter-játékok, amelyek PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jelenhetnek majd meg.
1607097600

Két fontos emberrel lett szegényebb a Bend Studio

A Syphon Filter-játékokról elhíresült, illetve a legutóbb a Days Gone-nal jelentkező fejlesztőcsapatot, a Bend Studiót nemrég maga mögött hagyta két kulcsfontosságú embere: Jeff Ross és John Garvin.
1576486816

Ismét a Syphon Filter feltámasztásáról pletykálnak

Mostanában nemigen vagyunk lopakodós játékokkal eleresztve, így kifejezetten nagy húzás lenne a Sony részéről, ha tényleg visszahozná egyik legendás sorozatát. Ezúttal John Garvin posztolt egyet Twitteren.
1510405200

Feltámasztja a Sony a klasszikus Syphon Filtert?

Emlékeztek még az évezredforduló környéki Sony-klasszikusra? A PlayStation egyik legnépszerűbb TPS-e volt a Syphon Filter annak idején, és most arra utaló jelek érkeztek, hogy visszatér.
1317726050

Már készül a Syphon Filter Vita?

Az Official PlayStation Magazine novemberi száma szerint nagy esély van arra, hogy már javában készül a Sony újgenerációs handheldjére a Syphon Filter Vita. Nem lennénk meglepve egy hivatalos bejelentés után, a klasszikus TPS-sorozat exkluzív PS-cím, így elképzelhető, hogy vitás húzónévvé válik.
1309244400

Jönnek a PSP-s duplacsomagok

Most, hogy a PlayStation Vita megjelenése vészesen közeledik, elérkezett az ideje a jobbnál-jobb PSP-s akcióknak. A Sony új duplacsomagjaiban két játék kap helyet, ráadásul igen kedvező áron - kár, hogy egyelőre semmi hír nincsen afelől, hogy Európában megjelennek-e a pakkok.
1275305940

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kerül boltokba az Alpha Protocol, az új Sims-kiegészítő, a Backbreaker, a Ubisoft focijátéka, és a Call of Duty: Modern Warfare 2 új DLC-je is most érkezik.
1195858800

Syphon Filter: Logans Shadow

A fanatikus PS rajongóknak bizonyára nem cseng ismeretlenül a Syphon Filter cím, mivel én nem tartozom ebbe a csoportba, ezért gondolom senki sem csodálkozik azon, hogy először valami aranyos kis logikai játékra számítottam, amiben mondjuk különböző szódás szifonokat kell befestegetni. Mondanom sem kell hogy a csalódás igencsak kellemesen érintett!
1194356280

A 22+1 legnagyobb gamer pletyka

Hatalmas pletykazuhatag érkezett Surfer Girl blogjáról. Szó esik a Skate 2-ről, a Gears of War 3-ról, sőt az új Hitman és Test Drive játékokról is. Csak a fele legyen igaz...
1191267960

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!