Zombie Army Trilogy - jövő év elején Switchre is

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rebellion tájékoztatása szerint 2020 első felében Nintendo Switchre is beköszön a Zombie Army Trilogy. A már eddig megjelent tartalmak mellett Switchre optimalizált újdonságok is a csomag részét képezik majd.

Az idei esztendőben a Rebellion is felfedezte magának a Nintendo Switchet, hiszen a Sniper Elite V2 Remastered és a Sniper Elite 3: Ultimate Edition is elérhető a Nintendo hordozható konzoljára. A csapat ezután döntött úgy, hogy a 2015-ben bemutatott Zombie Army Trilogy is kap egy átiratot, ami a tervek szerint 2020 első felében jelenik majd meg.

Az új kiadás tartalmazni fogja a játék eddig megjelent összes tartalmát, de kapunk új, Switch-specifikus lehetőségeket is. Ilyen lesz a kettő és négyfős lokális wireless játéklehetőség, a mozgásérzékelős irányítás, továbbá a Pro Controller és a HD Rumble támogatása.

A Zombie Army-sorozatból eddig világszerte több mint négymillió példányt adtak el. A sorozat következő felvonása, a Zombie Army 4: Dead War 2020. február 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...