Késik a Final Fantasy VII Remake is

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 14.
  • Csúszás
A Marvel's Avengers mellett a Square Enix egy másik nagyobb címe is késni fog, igaz, a Final Fantasy VII Remake rajongóit nem váratja meg túlzottan a kiadó. Az indok a szokásos.

Mégsem jelenik meg március 3-án a Final Fantasy VII felújított változata (pontosabban annak az első felvonása), a Square Enix az imént bejelentette, hogy csak egy picivel később, április 10-én csaphatunk le a kezdetben PS4-exkluzív remake-re.

A játék producere, Yoshinori Kitase szerint ahhoz, hogy olyan minőségben dobják piacra a játékot, ahogy azt elképzelték, néhány héttel több fejlesztési időre van szükségük. Reméljük, a sokat pletykált demóval nem váratnak bennünket sokáig a készítők!

12.
Nyarlako
#10: És ez Square. Lesz dlc meg mikrotranzakcio is nyugi. Nem lepne meg ha a japán szinkron külön fizetős dlc lenne, eljátszotta már a kiado.
11.
Nyarlako
#10: Az eredeti 60bol talán 10 óra a lényeg a többi random harc meg na most hova a faszomba induljak.
10.
Duken
#9: Miért? Mivel a remake bővített lesz, mondjuk az első rész lesz 30-35 óra ( az eredeti 60) és kerek egész lesz? Az eredeti ff7-ben is számtalan olyan rész volt ahol azt hittem na most már vége. No mindegy csak túl van ez is kicsit gondolva szerintem de no offense!:)
Én a mikrotranzakciokon és a grindelös lootolos játékok túlszaporodásán szoktam így felháborodni. No meg az ms üzletpolitikáján!xD
9.
Kawada
#5: Nekem a FF kimaradt mindig is. Én nagyon várom ezt a remake-et, de személy szerint bottal se pöckölöm meg amíg nincs egyben az egész.
8.
Nyarlako
#7: Szerintem lesz az minimum három.
7.
Duken
#6: Úgy tudtam csak két részben lesz nem? Csak mert úgy beszéltek mintha nemtom hány részre szabdalnák fel.
6.
Nyarlako
#5: Ott a pont. És annyira azért nem nagy sztori hogy fel kelljen darabolni.
5.
Ultimate
#2: Én kurvára nem örülök neki pedig játszottam az alappal annyira hogy háromszor toltam ki...Gow lezáratlan de minden része kiadott egy teljes történetet. Itt meg ismerjük a történetet amit szétszabdalnak...
4.
Chrysh
#3: Csak aztán tényleg olyan tartalmas is legyen, ne pedig a Hitman sorsára jusson. Na az az epizodikus megoldás egy baromság volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...