Világszerte elfogyott a Valve Index

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 16.
  • Hír
Link másolása
Tavaly novemberben még csak az Egyesült Államokban és Kanadában volt hiánycikk, mostanra viszont már sehol sem lehet kapni a Valve Indexet a világon. Egyetlen kivétel azért akad, ha Japánban jártok, ott még le lehet csapni rá.

Road to VR még tavaly novemberben számolt be róla, hogy a Half-Life: Alyx bejelentését követően az Egyesült Államokban és Kanadában is komoly hiánycikk lett a Valve saját fejlesztésű VR-szemüvege, a Valve Index. 

A roham akkor Európát még nem érte el, mostanra viszont eljutottunk oda, hogy az új Half-Life-epizód premierjéhez közeledve a 31 régióban értékesített headset egy ország kivételével mindenhol elfogyott.

Ha megnézitek a táblázatot, akkor jól látható, hogy egyedül Japánban tudtok még Valve Indexet vásárolni. A Valve természetesen igyekszik kielégíteni a megnőtt igényeket, amire van is esélye, hiszen az új Half-Life megjelenéséig még márciusig van egy kis idő.

46.
46.
delphijos
#43: “Senki nem nevezte a VR csúcsának a resi 7et és a psvr-t”

“ps vr-t néztem amit a sok ps vr tulaj a VR "csúcsának" becézett több helyen”

Még a legelvakultabb ps fanatikus se mondana olyat hogy a psvr a csúcs. Az más ha valakinek bejön vele a játék mint élmény. Ha meg konzolon játszik, más nincs is... De a két kommented akkor is üti egymást...
45.
45.
delphijos
#22: Én általában a pártodat fogom, mert a te dolgod ha spórolsz, de olyan nagyot akartál most mondani ( a psvr-t a VR csúcsának sose mondta senki ) hogy kicsit kilóg a lóláb....
44.
44.
Extol
Minden hétvégén Japánban járok waze
41.
41.
crytek
#40: Te is jössz bravó azért olvasni tanulj meg..
40.
40.
Neurotic
Nem tudom miért bántjátok ezt a crytek srácot. Egész szórakoztató és teljesen komolyan vehetetlenek a hozzászólásai. Van bőven pénze és sajnálja a játékokra. Meg bundle-ben vett játékokkal üzérkedik. Meg vr sem kell neki, mert ő látta a psvr-t :D

A psvr-t és a RE7-et nevezni a vr csúcsának elég meredek gondolat. Egy pc-be a videokártya többe kerül mint egy ps4. Hogy lenne már a ps4 a csúcs? :D Ez meg ha majd ilyen meg olyan lesz a vr, meg "ingyenre kijön", meg gépet is ingyen lehet hozzá kapni ... na jól van. Mit lehet erre mondani azon kívül, hogy "legyél el szépen amíg a többiek értelmesen beszélgetnek!"? :D
38.
38.
crytek
#32: Akkor halott leszek.Majd elkölti más amíg élek se zavar halálomkor meg pláne.

Felélni mindent pénzt fel lehet de olyanra amit nem használok minek költsek? A játékok pont ilyenek. Azért nullázom, mert soha semmilyen körülmények között nem érek a meglévők végére sem 50 élet alatt sem.
35.
35.
Duken
#34: Bocsi mobilrol ìrok allandoan felre gepelek.
33.
33.
Duken
#30: és persze AAA címeket.
32.
32.
Duken
#27: Nekem pont abban kéne fejlődnöm amiben te erős vagy. Nekem is van pénzem m, félretéve is de a többit nem sajnálom sem magamtól sem a családomtól! Talán egy picivel kevesebbet költhetnék magamra. Viszont nàlad meg pont az ellenkezőjét látom az a fétised hogy rakosgatod a pénzt. Azt holnap meghalsz mi van? Nem azt mondom éld fel, de néha megengedhetnéd magadnak hogy élvezd is, kemény munkád gyümölcsét. Picit lazábban de ésszel persze.
29.
29.
godach
#27: Szoktak amúgy egy évben annyiszor hozzádszólni, mint itt egy hír alatt a kis semmirekellő stílusod miatt?
Mert arra rájöttem, hogy sem tapintatlan sem hülye nem vagy, szóval inkább van viszketekségi betegséged aki a figyelemre vágyik :D
(Sokkal normálisabb témában is tatláhatsz beszélgetőpartnert, nem kell gyökérnek lenned ehhez és bunkónak :( )
28.
28.
godach
#24: Erre mondtam, hogy nagyon jól csinálja mert 100/1 arányba ki tudja provokálni a személyeskedést, még olyan emberektől is, akik am tartják magukat az elveikhez.
Az a baj, hogy a pucérszájú moderátorok csak a papírformát nézik és egy ilyen kis valaki, akár 20-30 embert is ki tud rugatni, akikkel egyébként idővel könnyen össze lehet haverkodni, de nagyon hamar felkapják a vizet. Ultimate, Kawada és még sokan vannak ilyenek. Bár, nagyon remélem, hogy a moderáció majd figyelembe veszi azt is, hogy ki mennyire aktív, humanitárius, közösségépítő mert akkor nem kell újra és újra bye-bye-t inteni az ilyen embereknek.
Ellenben, ha kicsit átlátnak a szitán akkor könnyű beazonosítani azt az egy embert itt, aki bár cenzúráltan mond valamit, de mindenhol ahova beböfög veszekedés lesz a vége mert azt elvárja, hogy mindenki elnézze neki azt a kis arányú érdeklődési körét és felfogását ami neki van, de Ő nem képes megérteni, hogy ez bosszantó másoknak.
Ha egyszer-kétszer elköveti ezt, az ember szimplán azt mondja rá, hogy tapintatlan.
Amikor elmondod neki, mi a gond és mégis csinálja, akkor Hülye.
Ő viszont értelmesebb ennél, tehát direkt csinálja. Ami azt jelenti, direkt kelt feszültséget, ami egy közösségbe, hatványozottan sok alkalommal nem való. (illetve aki)

(Off: crytek kímélj meg a mégis mit mondtam? csak elmondtam a véleményem!, Rám vagytok izgulva... kommentektől)
Nem 1x2x el lett magyarázva, hogy társaságba hogy illene viselkedni. Természetesen nem kell neked ezzel egyetérteni, csak mivel itt a kommentelől 90%-át bosszantja ez, szerintem inkább hanyagold az oldalt mert a maradék 10%-ból 9,99 azt se tudja ki a bal bokám vagy :(
27.
27.
crytek
#24: Nincs gyerek nem is lesz. Játszani sincs időm nem hogy gyerekre. Mondjuk ez a téma nem veszélyeztet mert a nők sem igen mozgatnak. Munka, foci, gép ez van semmi más nem érdekel.

Simán pengetem majd a zseton a vrre ha lesz majd 4k 90-120as szerkezet.. De ehhez pc is kéne ami még jó pár évig nem lesz a piacon ami meghajta így vr szemcsi se nagyon..
Pénzem van bőven ezt is már sokszor leirtam, de mivel a játékokat ingyenre ki tudom hozni erre nem költök van 2200db mindig lesz mivel tolni. Sosem volt semminél azonnal akarom fétisem, tudok várni ezer cím van ami több éves de nincs meg mert nem tudtam volna ingyenre kihozni..
24.
24.
Duken
#20: Engem nem zavar crytek srác mert bár mond hülyeségeket meg ez a faszirágása furcsa( hogy ez a hobbija, a játék de még erre is sajnálja a pénzt... családjától mennyire sajnálhatja?... télen is szandálba fogja iskolába járatni a gyerekeit? ...:D) Viszont személyeskedni nem nagyon láttam őt, ez dicséretes. A vr-t, legyen az psvr, vive vagy oculus azért szidja mert drága. 10 év múlva csak úgy áradozni fog a psvr-ról!xD
22.
22.
crytek
#15: Mindegy mi van csak én irom és bele kell kötni igaz.?

Mivel láttam tudom milyen és mivel folyamatosan látom hogy a sima verzióhoz képest okádék a kinézet pont nem érdekel, hogy maga a vr élmény milyen. Tudom milyen az élmény de a grafika miatt ingyen se kell. Kb mint a witcher 3at tolni 640x480 low grafikán, év játéka meg minden de kösz ilyen körülmények között ignorálom azt is.

Ha nincs más lehet belekötni ebbe is biztos van elűtés meg vessző ill. helyesírási hiba
15.
15.
godach
#13: Nagyjából kezdtelek ignorálni, de egy valamit nem értek.
Több éves címekkel játszol, mert úgyis lesz olcsó az új megjelenés. (ez eddig OK, elfogadtam)
Ezek szerint, nincs tapasztalatod abban (személyesen) hogy milyen egy mostani játék, csak legalább egy generációval lemaradva.
Neked az a lényeg, hogy valami olcsó legyen. (ez eddig OK, elfogadtam)
De hogy jön össze, a PSVR grafikai teljesítményének megítélése az élménnyel amit ad? Erre adj nekem választ, mert szoktál mondani olyan címeket, amik több évesek, alkalmanként 10+-os is és mégis előveszed mert élvezed. Akkor, miért hihetetlen, hogy bár a VR játékok nagy része nem a grafikával dicsekszik (és úgy emlékszem te is ezt soroltad sokkal hátrébb) hanem az élménnyel.
Én személy szerint csak egy brat sabert próbáltam, de van fantáziám milyen lehet a többi. Már ezért az egy játékért is megvenném a vr-t mert az élmény az hihetetlen. Persze elhiszem, ha neked nem jön be maga a tech része, de a grafikába belekötni elég meredek ilyen részről szerintem, mert itt pont nem ez a FŐ része a dolognak.
11.
11.
crytek
#10: A Resi 7 lemaradt bakker... azt próbáltam rohadjon meg a szerkesztés hiánya 2020-ban.. miért nem lehet ide is diskusz?
10.
10.
crytek
#9: Nem mindegy mit próbál az ember én pl a kiáltott ps vr-t néztem amit a sok ps vr tulaj a VR "csúcsának" becézett több helyen hát olyan ótvar grafikája volt sírva mentem vissza pc-re a monitor elé.

Pc-n biztos szebbek ezek mert erősebbek de az igazi majd 4kba lesz de arra még nem készült fel a pc-s hw ipar sajnos
9.
9.
gyerecske
Teljesen más élmény, mint a 3D.Sokkal jobb. A fikázók többsége még csak ki sem próbálta a VR-t.
8.
8.
crytek
#7: Igen pont mint a munkában egy 20 éve ott melozo alázza tudásban a 2 perce ott melozot.. Semmi gond megértik ezt is sok helyen :)
7.
7.
Norbert06111982
#5: Ez nem is baj...az amatőr emberek ,akik nem érnek fel más emberek képességeihez hanyagolják a multiplayert! Semmi gond...megértjük
5.
5.
crytek
#3: Velem máshol se gyűlölök mindent ami multis szóval ez a veszélye téged nem fenyeget
3.
3.
abydos
#2: Inkább ne tedd. Mármint addig se futok össze veled VR-ban és azután sem szeretnék, kedves demagóg józsi.
2.
2.
crytek
#1: 3D is halott mégis máig tudod venni a 3D tévéket... Majd 4k 120 fps es kütyüknél felülök erre a vonatra.. Szóval viszlát 6-8 év múlva
1.
1.
zozo76hun
halott technologia, mi? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...