Cyberpunk 2077 - csak 2022-től fogunk multizni

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 17.
  • Csúszás
Link másolása
A CD Projekt RED csapata tegnap bejelentette, hogy az eredetileg tervezett áprilisi megjelenést nem tudják tartani, így a Cyberpunk 2077 rajtja szeptemberre csúszott. Ma kiderült, hogy ez milyen hatással lesz az amúgy is késve érkező multira.

Már 2019 szeptembere óta tudjuk, hogy a milliók által várt futurisztikus szerepjáték megjelenés utáni tartalomként kapja majd meg a multiplayer funkcióit. A többjátékos módnak eddig még csak tervezett megjelenési dátuma sem nagyon akadt, mivel az alapjáték piacra dobása után a csapat elsődlegesen az ingyenes DLC-kre fog fókuszálni, és csak utána állnak át a multis élmények fejlesztésére.

A tegnap bejelentett csúszás viszont a multiplayer érkezésére is hatással lesz. A CD Projekt RED hivatalos közleményében az alábbiakat írták: „Figyelembe véve a Cyberpunk 2077 szeptemberre várható megjelenését, és az utána betervezett események sorozatát, 2021 igencsak valószínűtlen dátumnak tűnik a Cyberpunk multiplayer megjelenésének.”

Ennek fényében kijelenthetjük, ha minden jól megy a fejlesztéssel, legkorábban akkor is csak 2022-ben vághatunk bele a Cyberpunk 2077 többjátékos kalandjaiba. Az alapjáték megjelenése 2020. szeptember 17-re várható a támogatott platformokon.

11.
11.
godach
#10: A hozzászólásod első részével nagyon egyet értek, a másikkal meg nagyon nem.
A multiban nekem van fekete és fehér. A fekete az, amikor bizonyos óraszám és szintlépés után csak nyomkodja az ember a gombot és akkor is jobb a másiknál.
A fehér olyan, mint a 7Days, ahol választhatok hogy együtt vagy egyedül de sosem PVP-ben tolom. Két teljesen külön fogalom és nagyon jól megírtad, hogy "számomra a feketében" milyen emberek is vannak.
Viszont, van amikor a nehéz napok után az ember a magányra vágyik. Ne okoskodjon bele, ne piszkáljon bele, ne szóljon bele senki. Csak te vagy és csak te irányítasz. Ez a Single élmény, amihez ha tartozik egy jó történet, akkor már nyert ügye van az embernek. Szóval, szerintem nem csak a film és a könyv, ahol a jó történetnek helye van :D
10.
10.
0Hagyma0
Megértem azokat az embereket akik félnek a multi játékoktól. Oda azért komolyabb versenyszellem, talán nagyobb ügyesség, és sokkal nagyobb kudarc tűrő képesség kell.
Ugyanakkor én nagyon sajnálom, hogy késik a multi, de nagyon örülök, hogy lesz.
Mostanában eléggé elkényelmesedtek az emberek.. Ha valami nem adja azonnal a sikerélményt, akkor az már rossz játék... Ha küzdeni kell benne, versenyezni olyan ellenfelek ellen, akiknek ugyanolyan esélyük van, az már tűrhetetlen... Otthon ül a Pisti a kanapén és az életben öszeszedett frusztrációja miatti dühét kitölti a csak digitálisan létező tehetetlen ellenfeleken.
Én a magam részéről meghagynám ezt a platformot inkább a végtelen szocializáció helyének, nem preferálom a magányos szigetek kialakulását.
Persze egy egy mesterművet (pl Witcher 3) érdemes végig játszani, de úgy vélem, hogy a történet központú tartalmaknak a helye a film és a könyv.
Szóval... Nagyon várom a multit
9.
9.
Jhonyy
2020-ig addig már régi játék lesz,azt most kellet volna megoldaniuk.
1.
1.
Ezt tőlem akár ki is hagyhatják belőle, vélhetően még kipróbálni sem fogom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...