Közös bulit csap Harley Quinn és a Fortnite

  • Írta: szlav
  • 2020. január 27.
  • Letöltés
Link másolása
Szinte már bevett szokás, hogy a nagyobb mozis blockbusterek valamilyen módon elkeverednek a Fortnite: Battle Royale világába is. Úgy tűnik, hogy a Birds of Prey premierjére is tartogat valamit az Epic Games.

Egyelőre még nem lehetünk biztosak benne, de minden jel arra mutat, hogy a Fortnite következő nagy eseménye a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) köré épül majd. A film premierje február 6-án esedékes, ennek kapcsán pedig a Warner Bros. egy rövidke videót osztott meg Twitteren, amin felsorakoztak a csajos banda antihősei.

Ebben persze önmagában nincs semmi különös, ám annál érdekesebb, hogy a Fortnite fiókja is reagált a bejegyzésre, mégpedig egyetlen mondattal: "See you soon Harley!" Nagyon úgy néz ki tehát, hogy valamilyen módon Harley Quinn és társai is fellépnek majd a népszerű battle royale-játékban. Elképzelhető, hogy egy teljes eseményt kapnak majd, mint anno a Bosszúállók, vagy talán egy exkluzív részletet láthatunk majd a filmből, pont, mint a Skywalker kora kapcsán, de persze az is meglehet, hogy csak néhány témához illő skint vághatnak zsebre a játékosok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...