Apex Legends - váratlanul meghalt az új hős?

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 28.
  • Videó
Link másolása
A múlt héten megerősítést nyert, hogy Jimmie "Forge" McCormick lesz a februárban rajtoló negyedik szezon új hőse, erre tegnap a Respawn Entertainment bemutatott egy új videót, amiben valószínűleg megölték a karaktert.

Régóta pletykatéma, hogy a negyedik szezonban két új hős is bemutatkozik. Az ötszörös Hyperfighting Federation-győztes Jimmie "Forge" McCormick múlt héten hivatalosan is színre lépett, a második játszható hős kiléte viszont még mindig csak találgatások tárgya.

Erre a Respawn Entertainment tegnap folytatta a Stories from the Outlands-sorozatot, aminek a középpontjában Forge állt. Hősünk épp interjút adott, aminek a végén felbukkant a már sokat pletykált Revenant, és valószínűleg megölte a karaktert.

A játékban is megtalálható az interjú helyszíne, ahol felfedezhetjük Forge dobozát, ami alapján arra lehet következtetni, hogy Revenant valóban végzett vele. Ez a doboz ugyanis a Forge nyakában logó nyakláncot és egy üzenetet rejt.

Ember legyen a talpán, aki most tudja, mit is tervez a Respawn Entertainment a február 4-én rajtoló Assimilation névre keresztelt negyedik szezonnal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...