Fallout 76 - áprilisban érkezik a Wastelanders DLC

  • Írta: szlav
  • 2020. február 4.
  • Letöltés
Link másolása
Vajon ez lesz az a frissítés, ami jóvá teszi a Fallout 76 hiányosságait? A Bethesda egy rövid előzetes mellett lefixálta a Wastelanders megjelenési dátumát - az ingyenes update jócskán átszabja majd a játék eddig ismert történetét.

A régóta várt, s némileg el is halasztott Wastelanders DLC néhány hónap múlva megérkezik a Fallout 76 világába. Nem túlzunk sokat, ha azt állítjuk, hogy a Bethesda ezzel az ingyenes frissítéssel vezekel a játékban mélyen csalódott rajongók előtt, a frissítés ugyanis olyan újdonságokat hoz magával, amelyeknek sokak szerint mindig is az alapjátékban volt a helye.

Ahogy azt az előzetes is sugallja, új veszély fenyegeti Appalachiát, ehhez mérten pedig felfedezésre vár majd egy vadiúj fő történetszál is. A frissítés azonban alaposan átgyúrja majd a már megismert kampányt is - teljesen átdolgozott, új missziókkal tarkított sztori vár a veteránokra is, így érdemes lehet újra nekivágni a vadonnak, egészen a Vault 76 kapuitól.

A DLC számos új ellenfelet és felszerelést is hoz magával, ami viszont ennél is fontosabb, hogy a játék világába végre beköltöznek az emberi NPC karakterek, akikkel természetesen kommunikálhatunk is a széria megszokott dialógusopcióit használva. Reméljük, hogy így talán kevésbé fog üresnek hatni Nyugat-Virginia!

A frissítés minden Fallout 76-tulaj számára ingyenes lesz PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt. A megjelenésre április 6-án kerül sor.

14.
14.
kryszisz
#13: Végre, azt hittem teljesen egyedül vagyok ezzel a véleménnyel. Mármint, ha nem is tartok minden AAA gémet dögunalomnak ( például GoW-ban aznap new game+ kezdtem, hogy meglett a plat), de a Bethesda játékok, még ha technikailag katasztrófák is, sokkal jobban be tudnak szippantani, mint más open world-ök, és ez alól a mindenki által ekézett Fallout 4 sem kivétel. Főleg a Lovecraft hangulatot idéző Far Harbor, zseni lett az a DLC:)
11.
11.
Formula1fanatic
#8: Magam sem értem ezt a fika parádét, a legtöbb AAA totál unalom ehhez képest. Nyilván lehetne rajta sok mindent jobbá tenni, de ebbe most nem mennék bele.
10.
10.
Formula1fanatic
#7: Minek foglalkoztál a telephelyekkel? Senki sem kötelez rá a játékban. Le kell sz..rni. "ami 5-ből 5x lő mellé 90%-fölött is" na ez nem igaz.
8.
8.
kryszisz
#7: Azokat a küldiket végtelenségig adagolja a játék, randomgenerált sz@rok, hagyni kell a francba. A fő sztori amúgy Bethesda mércével kifejezetten jó lett, komolyan még meg is tudott lepni, a hangulat rendben van, a mellékküldik között is vannak ötletesek, és van azért mit felfedezni a világban. 130 órát beleöltem, és egy-két dolgot leszámítva kifejezetten élveztem, ez is tipikusan az a játék (hello Andromeda), ami a kelleténél több fikát kap, sokszor alaptalanul.
7.
7.
user101
Engem biztos nem vesznek rá, hogy erre időt pazaroljak. Amúgy a négyre sem haragudtam ( a Bethesdára igen :). Talán újrakezdem a négyet, mert bizony abbahagytam 42 óra után úgy, hogy a történettel még semmit nem haladtam, de a kibeba**ott 'telepeseim' folyamatos nyávogása miatt folyamatosan a telephelyeket fejlesztgettem és nem jutottam sehova b*sszák meg! :((( Mindezt úgy, hogy a világ tetszik, de a valaha volt legrosszabb harcmechanika van a Falloutokban amihez társul az az agyatlan szar VATTS-is: ami 5-ből 5x lő mellé 90%-fölött is ... B+ ! :(((
5.
5.
PapaYeti
Ez a videó nagyon hangulatos, de a bethesdától taávol tartom magam egyedűl a DOOM érdekel a konferenciájukon a mobil játékoknak tapsoló haverokkal nállam kiverték a biztosítékot.
1.
1.
delphijos
Szerintem már most is késő, nemhogy hónapok múlva....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...