A Sony fellőtte a PlayStation 5 hivatalos weboldalát

  • Írta: szlav
  • 2020. február 5.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, hogy nincs már túl messze a Sony következő generációs konzoljának hivatalos leleplezése, a japán vállalat ugyanis tegnap este élesítette a PlayStation 5 weboldalát. Sajnos az ott található információk elég szűkösek.

Nyakunkon a következő konzolgeneráció, s habár a Microsoft már decemberben bemutatta a Series X-et, a rivális Sony még nem rántotta le a leplet a saját gépéről. A bejelentés márpedig valószínűleg közeleg - ezt bizonyítja az is, hogy tegnap szép csendben publikussá vált a PlayStation 5 hivatalos weboldala, ahol egyelőre nem sok érdekességet láthatunk, leszámítva egy regisztrációs űrlapot, amelyen jelentkezve az elsők között értesülhetünk majd a konzol megjelenési dátumáról, a megjelenéskor érkező játékokról, valamint a gép áráról.

Az utóbbi egyébként még most sincs kőbe vésve, ez pedig jórészt annak köszönhető, hogy a konkurens Microsoft sem ragasztott még árcímkét a saját konzoljára. A Sony legutóbbi bevételi jelentése során a vállalat üzleti vezetője, Hiroki Totoki kihangsúlyozta, hogy fontosnak tartják a zökkenőmentes tranzíciót a generációváltás során, így mérlegelniük kell a gyártási költségeket és az első napon leszállított gépek számát is, ezek mellett pedig óvatosan kell eljárniuk a kezdeti árazás során is, hiszen a konzolok piaca egy igen kompetitív szféra. Egyelőre tehát csak várhatunk arra, hogy a Microsoft vagy a Sony húzza-e meg előbb az árazópisztoly ravaszát - könnyen meglehet, hogy a másik fél ennek hatására módosítja majd a saját terméke árcímkéjét.

Mivel a Sony idén is kihagyja az E3-at, egészen biztosnak tűnik, hogy nem kell nyárig várnunk a nagy leleplezésre. Ennél valószínűbb, hogy egy élő adás vagy egy jól időzített videóbemutató keretei között láthatjuk majd először a masinát.

2.
2.
cannondale
Tokyo olimpián tuti látni fogjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...