A Sony fellőtte a PlayStation 5 hivatalos weboldalát

  • Írta: szlav
  • 2020. február 5.
  • Hír
Úgy tűnik, hogy nincs már túl messze a Sony következő generációs konzoljának hivatalos leleplezése, a japán vállalat ugyanis tegnap este élesítette a PlayStation 5 weboldalát. Sajnos az ott található információk elég szűkösek.

Nyakunkon a következő konzolgeneráció, s habár a Microsoft már decemberben bemutatta a Series X-et, a rivális Sony még nem rántotta le a leplet a saját gépéről. A bejelentés márpedig valószínűleg közeleg - ezt bizonyítja az is, hogy tegnap szép csendben publikussá vált a PlayStation 5 hivatalos weboldala, ahol egyelőre nem sok érdekességet láthatunk, leszámítva egy regisztrációs űrlapot, amelyen jelentkezve az elsők között értesülhetünk majd a konzol megjelenési dátumáról, a megjelenéskor érkező játékokról, valamint a gép áráról.

Az utóbbi egyébként még most sincs kőbe vésve, ez pedig jórészt annak köszönhető, hogy a konkurens Microsoft sem ragasztott még árcímkét a saját konzoljára. A Sony legutóbbi bevételi jelentése során a vállalat üzleti vezetője, Hiroki Totoki kihangsúlyozta, hogy fontosnak tartják a zökkenőmentes tranzíciót a generációváltás során, így mérlegelniük kell a gyártási költségeket és az első napon leszállított gépek számát is, ezek mellett pedig óvatosan kell eljárniuk a kezdeti árazás során is, hiszen a konzolok piaca egy igen kompetitív szféra. Egyelőre tehát csak várhatunk arra, hogy a Microsoft vagy a Sony húzza-e meg előbb az árazópisztoly ravaszát - könnyen meglehet, hogy a másik fél ennek hatására módosítja majd a saját terméke árcímkéjét.

Mivel a Sony idén is kihagyja az E3-at, egészen biztosnak tűnik, hogy nem kell nyárig várnunk a nagy leleplezésre. Ennél valószínűbb, hogy egy élő adás vagy egy jól időzített videóbemutató keretei között láthatjuk majd először a masinát.

3.
MűszálasLőrinc
#2: Tokiói olimpia lesz az.
Nem megy magyar?

Max hirdetéseket fogsz látni.
Azon kívül le se fogja szarni senki.
2.
cannondale
Tokyo olimpián tuti látni fogjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...