A Daymare: 1998 a konzolokat is megfertőzi

  • Írta: gorien
  • 2020. február 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Miután a Resident Evil 2-nek elkészült a hivatalos remake-je, a lelőtt rajongói változatot készítő Invader Studios új projekt után nézett – ebből lett a Daymare: 1998. A régi horrorjátékok előtt fejet hajtó alkotás hamarosan konzolon is játszható.

Az Invader Studios első munkája a Resident Evil 2: Reborn volt, az 1998-as játék rajongói felújítása, ám mivel a Capcom is elkészítette a saját remake-jét, ez a projekt bedőlt. Az olasz fejlesztők azonban nem adták fel, a Resident Evilök szellemi örökségét követve elkészítették saját alkotásukat, a Daymare: 1998-at, ami tavaly jelent meg. Eddig csak a PC-sek élvezhették, de április 28-án PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befut a játék.

A horrorjáték le sem tagadhatná a gyökereit, azonban mégis megvannak a maga egyediségei, amitől saját lábon álló alkotás lett. Az Invader Studios célja a klasszikus horrorok előtti főhajtás volt, a klasszikus mechanikákat modern látványvilággal és több nézőpontú történettel keverték.

3.
3.
crytek
GOG-on FREE:

https://www.gog.com/en/game/daymare_1998
1.
1.
Ps fanboy
Végülis részben nekik is köszönhető, hogy elkészült a R2make, ami ennek a genek az egyik legjobb játéka szerintem, (bár nem titok, hogy én RE kapcsán elfogult vagyok) így tiszteletből lehet, hogy majd behúzom. Bár a látottak alapján nem egy nagyszám, de első probálkozásnak nem is rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...