Ezúttal a Yager Developmentbe fektetett a Tencent

  • Írta: szlav
  • 2020. február 10.
  • Biznisz
Link másolása
Talán senki nem fog meglepődni azon, hogy újabb fejlesztőstúdió mögé vásárolta be magát a Tencent. A kínai óriásvállalat ezúttal a Spec Ops: The Line és a The Cycle fejlesztőjét, a Yagert nézte ki magának.

Nem áll meg a Tencent őrült sebességű terjeszkedése a videojátékiparban: egy újabb fejlesztőstúdió kapott jelentős támogatást a kínai óriáscégtől. A szóban forgó csapat nem más, mint a Yager Development, aminek a portfóliója ennél színesebb talán nem is lehetne. A stúdiót elsősorban a 2012-es sikerjátékuk, a meglepően elgondolkodtató Spec Ops: The Line kapcsán ismerhetjük, az utóbbi években azonban átpártoltak a free-to-play üzleti modellel operáló játékokhoz. Ők szállították például a Dreadnought hadihajós online űrcsatáit, mostanában pedig a The Cycle fejlesztésével töltik az idejüket.

Egyelőre csak találgathatunk afelől, hogy miféle hatással lesz a Tencent szponzorációja a fejlesztőcsapat jövőjére - a pénz megalapozhatja a The Cycle jövőjét, de elképzelhető az is, hogy a stúdió következő projektje húz majd hasznot a támogatásból. Timo Ullmann, a Yager vezérigazgatója az ilyenkor megszokott tisztelettel és hálával beszélt az újdonsült partneri kapcsolatról, de megemlítette azt is, hogy az így eléjük táruló lehetőségeknek hála (név szerint a Tencent hálózatáról és kapcsolatairól, valamint az általuk biztosított összegről van szó) olyan lehetőségek állnak majd a berlini csapat rendelkezésére, amelyek idáig elképzelhetetlennek tűntek.

4.
4.
#3: Mondjuk az felőlem is megpusztulhat, ha ez így van.
3.
3.
crytek
#2: A következő játékuk only multi fos az meg felőlem pusztuljon meg
2.
2.
#1: Na igen, érdekes felvetés. Minden esetre a Spec Ops - The Line egy különleges játék és ha jönne egy hasonló szintű elborult második rész, az akkor nekem exkluzív Epic-en is első napos vétel lenne. Te is jobban teszed, ha nagyobb mennyiségben tolod a pénzt az Epic-be, különben nem lesz jó játék itt nekünk kettönknek, rajongóknak.
1.
1.
crytek
Ide a rozsdàs bökőt ha hamarosan nem lesz a Spec Ops The Line Epic Store Free..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...