Új kiadással érkezik a Steamre a State of Decay 2

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Márciusban a State of Decay 2 is beveszi a Steam felületét, ráadásul az Undead Labs egy vadonatúj kiadással jelentkezik majd a premier apropóján. Aggodalomra semmi ok, a Juggernaut Edition mindenki más számára is elérhető lesz.

Régóta ígérgeti már a Microsoft, hogy hamarosan a Steamen is elérhetővé teszi a State of Decay 2-t, a minap azonban napra pontos megjelenési dátumot kapott a Valve üzletébe szánt változat: a játék március 13-án jelenik meg a Steam felületén, méghozzá egy új kiadás, a Juggernaut Edition formájában.

A Juggernaut Edition egy új nyitott világú térképet hoz magával, amely a Providence Ridge nevet viseli, emellett a készítők teljesen újragondolták azokat a tutorial utáni mechanikákat, amelyek a különböző funkciók megismertetésére hivatottak. A nehézfegyverek felhozatala egy új kategóriával bővült, fejlődik a grafika, több aláfestő muzsikát kapunk és persze a bugok irtására is ráfeküdtek a srácok. A csomag az Independence Pack, a Daybreak Pack és Heartland DLC-ket is tartalmazza.

A Juggernaut Edition természetesen a Microsoft és az Xbox Store-ban is elérhető lesz.

7.
7.
GAMEROD
#1: Normál túlélő stílus, akár a Minecraft stb... sztori nem nagyon van, maguk a történések a sztori, túlélni valahogy a napokat erőforrás gyűjtögetéssel, továbbköltözéssel, úgy tagok befogadásával. Ez hasonlít leginkább a Walking Dead menetére.
5.
5.
Bauff
4.
4.
p3ti
#1: Én többszáz órát beleraktam megjelenés napján. Összességében szerintem abszolút jól sikerült, csak erősen érezhető rajta azért hogy nem egy AAA cím. Coopban nagyon élvezetes, kicsit nehezen kiismerhető és megtanulható. Ha van türelmed megtanulni a játék mechanikáját meg a világ funkcióit akkor jól el lehet vele lenni.
3.
3.
crytek
Gears-ek ,Forzák lennének a csúcs ha elhoznák őket steamre!
1.
1.
Anti4730
Nem is tunik olyan rossznak, valakinek velemeny a jatekrol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...