Next-gen nyitócím lehet a Rainbow Six: Siege

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft már korábban sem titkolta, hogy szeretné, ha a következő generációs konzolokat is meghódítaná a Rainbow Six: Siege, a minap azonban néhány konkrétumot is elárult a terveivel kapcsolatban.

A Ubisoft nagy erőkkel készül a PlayStation 5 és az Xbox Series X premierjére. Már tudjuk, hogy az új Watch Dogs, a Gods & Monsters és a Rainbow Six: Quarantine is megjelenik a következő generációs gépekre, és egy ideje az sem titok már, hogy a Rainbow Six: Siege is meghódíthatja az új konzolokat.

A Windows Central jóvoltából a Siege kapcsán most némi konkrétum is befutott, miután a játék direktora, Leroy Athanassoff elmondta a lapnak, hogy a céljuk az, hogy már az új konzolok nyitócímei között ott legyen a Rainbow Six: Siege. Az úriember azt is leszögezte, hogy a játékostábor fragmentálását elkerülendő a cross-gen multiplayert is lehetővé teszik majd, vagyis az új és az előző generációs konzolok tulajdonosai játszhatnak egymás ellen is. 

Athanassoff szerint a cross-platform multi is tervben van, de csak konzolokon, és ez is a konzolgyártók hozzáállásán múlik. A PC és a konzolok közötti multiplayerben egyelőre nem gondolkodnak a srácok, miután a billentyűzettel és egérrel játszó játékosok mindenképpen előnybe kerülnének a kontrolleresekkel szemben - Athanassoff azt mondta, ha lesz is ilyesmi a játékban, az maximálisan opcionális funkció lesz.

Érdemes megjegyezni persze, hogy erre a problémára sok más fejlesztő talált már megoldást, a periférialapú matchmaking egyre népszerűbb a cross-platform játékok körében.

4.
4.
Zuzmo
#1: Konrétan kimondták, hogy 10 évig támogatni szeretnék a játékot, és hogy 100 operátor az elméleti cél.
2015-ben jelent meg a játék, és 52 operátor van most.
2.
2.
adamsfamily
#1: Már pályákat se magyon raknak bele.A következő 1 évben csak rework jön majd.De az új operátorok is többnyire csak egy meglévő átdolgozásai.
1.
1.
Matt94
Alapvetően tetszik az ötlet, hogy egy játékot sokáig támogatnak, de meddig megy ez az egy játék?
Néha beletesznek operátorokat meg néhány pályát, de semmi nagyobb újdonság. Elhúzzák vagy 10 évig ezekkel a season passokkal?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...