Rainbow Six: Siege - íme, az átdolgozott Tachanka

  • Írta: szlav
  • 2020. február 17.
  • Videó
Link másolása
Hosszú ideje vártak már a Rainbow Six: Siege játékosai Tachanka reworkjére, a játék legproblémásabb operátora pedig végre megkapja a neki járó ráncfelvarrást. Egy biztos: elég brutális karakterrel lesz dolgunk.

Alacsonyan szállnak mostanában a Rainbow Six-hírek. Miután a Ubisoft bemutatta az Operation Void Edge nevezetű frissítését, megtudhattuk azt is, hogy a Rainbow Six: Siege a tervek szerint nem veszít majd a tempójából a generációváltást követően sem - mi több, a játék az új konzolok egyik nyitócíme lesz, mégpedig cross-gen multiplayer támogatással.

Az ötödik évre azonban más újdonságokkal is készülnek a fejlesztők. Ezek élén áll a régóta rebesgetett Tachanka-rework, ami újra szintre hozná a nem kimondottan mozgékony operátort a többiekkel. Lássuk, hogy mit tud majd az orosz rém!

Ahogy azt elsőre kiszúrhatjuk, Tachanka elhagyta a jellegzetes gépfegyverállványát - nem kell letámasztania a hatalmas golyószóróját, az elképesztő pusztítást végző fegyvert már bárhová magával viheti. Ezzel azonban kiesett az operátor különleges kütyüje - egyet se féljünk, kapunk majd egy teljesen új játékszert, amire a videó alapján egy szó panaszunk sem lehet majd! Egy sorozatlövő gránátvetőt kapunk majd, mellé pedig gyújtógránátokat, amelyeket lepattinthatunk a falfelületekről is. Egy kevés ügyességgel tehát lángba boríthatjuk a szomszédos szobát, mégpedig anélkül, hogy kidugnánk a fejünket a sarkon.

A rework egyelőre nem kapott pontos dátumot, de amint készen áll a frissítés, az egyszerre élesedik majd PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

1.
1.
JohnSpartan
Röhelyesek ezek az R6 fejlesztők...XDDD vagy negyedjére futnak neki tacsinak és most meg tullőnek a célon... akkora nerf lesz hogy csak füstőlni fog tacsi! XDDDDDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...