Streets of Rage 4 - videón a négyfős co-op

  • Írta: gorien
  • 2020. február 25.
  • Videó
Link másolása
Két éve várják a rajongók a Streets of Rage-sorozat visszatérését, és a negyedik rész a küszöbön is van már. A legújabb játékbemutatóban az egyik újonc karakterre és a multiplayerre vethetünk pár pillantást.

Két éve hallhattunk először arról, hogy a kultikus Streets of Rage-trilógia új résszel gazdagodik. A side-scroller verekedős játékot a Dotemu, a Lizardcube és a Guard Crush Games éleszti fel. Habár a Streets of Rage 4 bevezet új mechanikákat, a játék a klasszikus, kézzel rajzolt animációi megmaradnak, sőt még az eredeti zeneszerzők is visszatérnek.

A legújabb videóban megismerhetjük a játéksorozat második új arcát, Floyd Iraiát, aki látszatra akár a Mortal Kombat Jaxének távoli rokona is lehetne. Rajta kívül vethetünk néhány pillantást a multiplayerre is, amit online és helyileg is játszhatunk – ráadásul a Streets of Rage történetében először akár négyen is zúzhatunk együtt.

A Streets of Rage 4 megjelenési időpontja még ismeretlen, de valamikor tavasszal esedékes. A tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...