Dominion címen forog a harmadik Jurassic World

  • Írta: gorien
  • 2020. február 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Öt évvel ezelőtt a Jurassic Park dinoszauruszai visszatértek az életbe, hogy a parkot kinőve az egész világot meghódítsák. A Jurassic World-trilógia záródarabja teljesen új földtörténeti korszakot ígér, és már meg is kezdődtek a forgatási munkálatok.

2015-ben a Jurassic Worlddel tért vissza a Jurassic Park dinoszauruszokkal teli világa, 2018-ban pedig a Bukott birodalom alcímű rész bővítgette tovább a franchise-ot. A harmadik rész elkerülhetetlen volt, a rendezői székbe pedig vissza is tért a 2015-ös epizódot dirigáló Colin Trevorrow. Ő a Twitterén jelentette be, hogy elkezdődött az új rész forgatása, és azt is leolvashatjuk a csapóról, hogy milyen címen várhatjuk a mozikban.

A Jurassic World: Dominion idejére a világ teljesen megváltozott, ezt egy kisfilmben mutatta be még tavaly Trevorrow és forgatókönyvíró-társa, Emily Carmichael. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatér a főszerepben, és néhány régi ismerős is csatlakozik hozzájuk Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum személyében.

A Jurassic World-trilógia záródarabja 2021. június 11-én érkezik a tervek szerint.

22.
22.
JohnSpartan
Az a baj a mostani filmek nagy részèvel hogy màr nem adnak olyan pluszt amire azt mondanám hogy megéri többszőr megnézni "nagy ritka kivétellel". És tök mind1 hogy szeretem vagy nem, reàlisan ezeknek a filmeknek a 80%-a hulladék. Lehet hogy úgy néz ki hogy leszopod a bokàdat, de ha lényegi tartalom nincs benne akkor màr csak nézed mint egy agyhalott a plafont. Csak meg kell nèzni az imdb top 100-at... olyan címek kerülnek bele hogy fogom a fejem és kérdem én hogy a picsában van egy ilyen közretek benne. Hiába az eggyik kedvenc filmem pl a 1987-es Predator ha reálisan egy erős közepes akciófilm, szeretem és bàrmikor meg tudnám nézni de soha nem tennèm bele a valaha volt legjobb 100-ba. És ezt napestig írhatnám akkor is lesznek olyan emberek akiknek soha nem tudnád elmagyarázni hogy miért is fosok ezek a filmek. És nem a Predire gondoltam itt...
18.
18.
user101
Hát számomra már az eredeti 1993-as film is szánalmasan ostoba és közel élvezhetetlen volt... ( Igen akkor 1993-ban :) Szóval azóta egyet sem néztem meg. Így lehetne a címe akár 'Jurassic World - Nem tök mindegy?' is :)

Olyan ez, mint a hollywood-i Godzilla filmek... sírok... az eredeti japánon viszont jókat röhögök... Azokban van valami 'modjo' vagy mit tudom én... De szerethetőek. :)
15.
15.
Papus
#7: Nálam is kb ez a kategória,plusz mert egy kicsit más lenni mint a többi jurassic film...
14.
14.
Thor Vath
#13: Áh. Lehet benne valami. Anno a dinók miatt érdekelt, meg tetszett is (meg gondolom, a legtöbb embert az vonzotta be), de akkor ez már csak simán fantasy. Kár érte.
13.
13.
manderel
#11: A második résznél is nagyobb bukás lenne, ha behoznák a tollas raptorokat, meg a többi hasonlót. Akár reális akár nem, ez már a szériához tartozik, ahogy zuzmo is írja.
12.
12.
Zuzmo
#11: A dinók design-ja hozzá tartozik a franchise-hoz.
Ha meglátod a T-Rexet vagy a raptort, akkor tudod hogy ez a jurassic parkos dinó, és hogy erről az univerzumról van szó.
11.
11.
Thor Vath
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy végre updatelték-e már a dinoszaurusz-dizájnokat, vagy még mindig az elavult 1993-as elképzelésnél tartanak. Elvégre mégiscsak a dinoszauruszokról szól az egész, vagy mi. Ideje lenne kicsit felzárkózni.
10.
10.
Nagyerecsakide
Dominion-ról a Founders, Vorta és a Jem'Hadar jut eszembe.
8.
8.
Marcus88
Én jobban megnéznék egy olyan JW filmet amiben teljesen átvették az uralmat a dinók a földön.Romos házak,környezet által benőtt városok stbb.. és az emberiség a túlélésért küzd.
7.
7.
manderel
#6: Ha tényleg annyira casual vagy, nem kizárt hogy a második is nézhető lesz egyszer. Számomra is már már átcsapott a bűnös élvezet kategóriába.. :)
Persze ehhez kell az is, hogy fogékony legyen az ember a témára.
6.
6.
#5: Lehet, amúgy is hihetetlen casual filmnéző vagyok. De utána meg már rossz látni, hogy zuhan a mélybe a színvonal.
5.
5.
manderel
#4: Pedig az első egész jó volt, azt érdemes.
4.
4.
Az ilyen kommenteket olvasgatva jövök rá többször, hogy nem nagy baj, ha nem néztem meg egyik részt sem.
2.
2.
kryszisz
#1: Pedig az első kb. 20-30 perc egy tök jó filmet vetített előre, de ami azután következett, jesszus-.-
1.
1.
Nothing
Az első tűrhető volt, a Bukott Birodalom meg kínosan rossz lett - lejtmenetből jó irányba állni nem lesz egyszerű.
De persze a remény hal meg (hal ki) utoljára...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...