Horizon: Zero Dawn - újabb jelek a PC-s portról

  • Írta: szlav
  • 2020. február 27.
  • Pletyka
Link másolása
Ezúttal a francia Amazon árulkodott a Horizon: Zero Dawn eddig be nem jelentett PC-s változatáról. Már jó ideje pletykálják a PlayStation 4 egyik legnagyobb exkluzív címének multiplatformosodását.

Egyre gyakrabban vetül fel mostanában a Horizon: Zero Dawn PC-s portjának kérdése. Legutóbb decemberben röppentek fel a pletykák arról, hogy akár idén februárban megjelenhet az átirat, a PC-s verzió létezését pedig később a Kotaku mindig jól informált újságírója, Jason Schreier is megerősítette. A hónap végéhez közeledve egyre kevesebb esélyt látunk a februárra szóló bejelentésre, habár egy hirtelen premier egészen költőien hatna, hiszen a játék most 28-án ünnepli a harmadik születésnapját.

Bárhogy is legyen, az egyre valószínűbb, hogy valami készülőben van, a ResetEra fórumozói ugyanis kiszúrták, hogy a francia Amazonon feltűnt a játék PC-s változata. A címen, a platformon és a kiadón kívül nem láthattunk itt egyéb információt, így megjelenési dátumot sem, a webáruház pedig viszonylag hamar el is távolította a kilistázott terméket. Az időzítés mindenesetre egészen stílszerű - reménykedjünk benne, hogy a Guerrilla Games tényleg meglep minket valamivel a következő napokban!

59.
59.
#54: Ja, minden idők minden szempontból legjobb játéka, ami veri a múltat is és a jövőt is. Mint minden PS játék.
58.
58.
crytek
Hivatalos

Guerrilla Games hivatalos Twitter csatijáról:
"It's confirmed! Horizon Zero Dawn Complete Edition is coming to PC. We're excited that more players will be able to meet Aloy and explore the world of Horizon Zero Dawn this summer!"

https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Edition/
57.
57.
Zelgadis187
Holnap ezzel fogok játszani . Remek lesz .
54.
54.
Ps fanboy
#10: Szerintem azért még most is jól néz ki a HZD, abszolút nem kell neki szégyenkezni Pc-én sem. Attól, hogy Pc-re kerül még simán az egyik legkidolgozottabb openworld élményt nyújtja látvány és harcrendszer terén legalábbis az azóta megjelent hasonszőrű játékokat is beleértve.
53.
53.
georgie.70
Ez közepes???!!!! Fuu nagy a baj komolyan..Nektek tényleg semmi sem jó... Nem baj én azt kívánom magamnak ez legyen további életem legszarabb játéka,ti meg csak fanyalogjatok..... Komolyan a f@...om megáll....
49.
49.
kryszisz
#46: Te most megint miről beszélsz? Komolyan, gyógyszerre iszol feszt vagy mi? Milyen csorda? Épp annyira ismerek itt bárkit, mint téged (semennyire), miért csapódnék csordába, nem lehet saját véleményem? Ami most épp az, hogy ha te valamit évekig űzöl, majd leszólod azokat, akik most űzik, az bizony képmutatás a javából, szerintem ha felcsapod a nagykönyvet, abban is kb. így lesz definiálva.
2: Ha a "nemeziseid" valamelyikével nem értek egyet, azt ugyanúgy odaírom. Más kérdés, hogy te többször szoktál bicskanyitogatóan fogalmazni, véleményt nyilvánítani, mint az átlag, majd ezután még rá is csodálkozol, hogy kapod az ívet. Én most is normálisan fogalmaztam meg a véleményem (szerintem), és erre jött is az "írj privátot" szöveg. Nonszensz.
46.
46.
crytek
#45: Képmutatás? LOL ezer évig én voltam a féreg a szar a szemétláda a föld szégyene. Nem volt olyan titulus amivel ne mélteattak volna a "intellektuális" emberkék.

Szóval had warezmatyizzak már.. De érdekes amit ti másokra szó nélkül ráküldtetek az ok de ha én írom már jöttök csordába. Hatalmasak vagytok komolyan. Írj privátot a többieknek ma még a másik 4-5 nem szólt be nekem.
45.
45.
kryszisz
#42: Csak ahányszor hangoztattad itt már a warezos múltad (nem dicsekvésből vagy ilyesmi, de azért felhoztad párszor) nem érzed "kicsit" képmutatásnak warez-matyinak hívni azokat, akik most használják, és mondjuk annyi idősek, mint te akkor? Ez egy sarkított példával élve olyan, mintha egy gyógyult alkoholista azért lobbizna, hogy büntessék az ivást...persze te tudod, de nekem nem lenne pofám beszólni a torrentet használóknak, mert rád, rám, meg még nagyon sokmindenkire rárúghatta volna az ajtót a rendőrség anno, ha akkor olyan törvények vannak idehaza, mint pl. németbe..
41.
41.
user101
Ott bukik meg az egész történet, hogy a Steamről leszedett játék nem a tied, te csak bérleti jogot veszel, amit ügye a warezzal nem fizetsz ki, tehát megkárosítod a Steam-et és a kiadót, a játékfejlesztőt, de az államot is, mert nem kapják meg az adójukat.

Kettő: az eulaban egyértelműen benne van, hogy nem nyúlsz bele a cuccba és mivel egy módosított, warez offline Steam klienst adnak mellé, te pedig ebben partner vagy, így abban is bűnrészes vagy. Szóval technikailag több ponton is szembe mész a joggal...

DE ! És ez a legfontosabb: LEGALÁBB FOGNÁD BE A POFÁD ! :((((
34.
34.
Gaboo77
#30: Engedjük el ezt a hasonlatot, mert nem ez a lényeg. De tény, hogy a németes példáddal most pont ugyan azt beszéljük. Amúgy ha már a jog, akkor azt is tény, hogy a téged állítólag védő törvény hivatalosan 100.000 Ft-ig véd. Mondjuk ha van 10 ilyen játékod, akkor már büntethető. Van rá BTK! Az most megint mást, hogy a ktya nem figyeli, de ettől még az ami... Szóval ezt a vonalat hagyjuk! De még egyszer: nem szenteskedni akartam, csak nem értem az ilyet minek írja le bárki. Ez nem olyan amivel, a szavaiddal élve felnőtt embereknek nyilvánosan kérkedni kellene. Nem veszem ezt felbujtásnak, mint ahogy itt valaki írta. A francokat! Csak nem értem ebben mi a büszkeségfaktor. Nem kell? Ne vedd meg! Lewarezolod? Hajrá, de minek ez bejelenteni? A játékról kellene írni, nem arról, hogy ki milyen úton tervezi megszerezni. Ez volt nekem a fura, ennyi!
33.
33.
Ooorky
#31: Inkább a 2 chips meg egy kóla mint egy grindfest trágyalé.
Azt maximum warezolva megnézem, sweeny úgyis kifizette.
32.
32.
#31: Kinek kell ilyen faszi, hogy nem bír venni 1000-ért vagy akár 5000-ért egy jogtiszta szoftvert, ásd el magad szerintem HAHA :D
31.
31.
#30: Hát szerintem pont PC-n aki lewarezolja a játékot az valami irdatlan marha, most példáu 3, azaz HÁROM tetyű Euró egy Division 2 :D Érted? Két rohadt chips meg egy kóla ára kb, 1000 Ft bazki, annyit nem költesz hanem leszedsz valami kétes eredű szart és törögeted, meg crack, HAHA röhej vagy akkor szerintem :D meg lúzer akinek 1000 Ft-ja nincs a szórakozására :D szánalom!
30.
30.
crytek
#26: Miért képviselni ugyanazt?

Menjél már be egy boltba és mindenki szeme láttára a polcról szedjél már le pc-s játékokat és kezd el vele kisétálni...nos vajon mi lesz a reakció?

Aztán menj be egy internet kávézóba és tölts le valami game-et told fel pendrivera és gyere ki. Itt a kutya se fogja kérdezni te mit csináltál... Szóval egy "megfoghatatlan" digitális cucc letöltése amit ehte direkt törvény is véd ami miatt nem vagy büntethető vetsz össze egy olyan lopással ami eleve büncselekmény legyen az egy 30 ft-os zsemle vagy rágó

Vicces hogy felnőtt embereknek ezt magyarázni kell..

Az lenne a király ha itt is az lenne mint németbe...pár nagyképő végre visszavenne az arcából
26.
26.
Ps fanboy
#20: De ha mondjuk a boltból lopod el a játékot CD+tokostúl az már lopásnak minősül nálad? Csak mert ugyanazt az értéket képviseli! Oh Crytec, hogy dugjon meg téged egy taliga Thunderjaw. :)
25.
25.
user101
Az én erkölcsi normáimat sérti a bűnözésre, lopásra és a szellemi tulajdon sárba tiporására való felbujtás. Meg vagyok rökönyödve! Ezért itt, most hivatalosan kérem a tisztelt moderátorokat, crytek 1 napos / perces bannolására büntetésképp... Hátha abból tanul... :))))

Amúgy meg én megköszönném, és ha kérhetném még a Days Gone-t is lesz szíves... :) Adok érte pénztet is... :)
22.
22.
crytek
#21: A warez szabad ,pár ország van ahol tesznek ellene pl németbe. Ott letöltesz valamit azt megy a csekk... Sok más helyen telibefossák ki mit tölt le..Addig örüljön a magyar nép amíg itthon ez lehetséges.

Nem sorok között kell olvasni hanem nem kell faszságot leírni. Jó hogy nem kocsilopáshoz hasonlítod a warezt..lol
21.
21.
Gaboo77
#20: Az hogy neked melyik mekkora volumen az a te értékrended. Attól, hogy valamit sokan csinálnak még nem lesz sem szabályos sem menő. Nekem semmilyen kényszeremen nincs. Egy kisarkított példa volt, ami arra akar rámutatni, hogy egy illegális dolgot mit kell reklámozni egy fórumon? Ez magánügy! Olvass a sorok között, nem kell szó szerint értelmezni!
20.
20.
crytek
#17: Véletlenül sem olyan. Már csak azért se mert lewarezolod a teljes internetet 10x eredmény? SEMMI Lopj el egy iphone amiből nyomozás lesz stb... Ugyanaz igaz? Baromságokat nem kell írogatni kényszer hatására
19.
19.
crytek
#15: Ma egy pc port nevetséges összeg. Ezek a címek meg bármilyen felállásban 1 milla alatt nem állnak meg pc-n.. Szóval bukás kizárva.
11.
11.
crytek
#10: Ez pont hogy beetetés lesz. Ha kijön ez, 2 tuti soha nem fog mert vegyél hozzá ps5-t.. Ez kb mint pc-n jön valaminek a 2. agy sokadik része akkor az előzőt odakurják fillérekért bundleba promonak
10.
10.
Gaboo77
A maga idejében nagyon jó játék volt szerintem. Gyönyörű és élveztem minden percét. De ez ízlés dolga. Lehet, hogy most már PC-n kopottas lesz a játék, de ez a kockázat mindig benne van abban, ha ilyen késéssel jelenik meg egy másik platformon. Meglátjuk, én addig nem ítélkezem. Remélem ez azt eredményezi, hogy a második rész már hamarabb kijön PC-re, mert sok év után beuntam a konzolosdit és már nem tervezek a következő generációnál váltani. Visszakullogtam PC-re... :)
7.
7.
AbsurdShark
Én speciel imádtam, már legalább 3-szor végigvittem. Aloy néha kicsit idegesítő volt, de a környezet, és a robotikus lények kombinációja nagyon megdobta a hangulatot számomra. Mindenkinek ajánlom, akiknek a videók alapján kicsit is szimpatikus a játékmenet.
3.
3.
Yanez
#1: Számomra is irtó közepes volt. Kivéve a sztorit és annak ügyes tálalását. Az megért egy végigjátszást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...