Horizon: Zero Dawn - újabb jelek a PC-s portról

  • Írta: szlav
  • 2020. február 27.
  • Pletyka
Ezúttal a francia Amazon árulkodott a Horizon: Zero Dawn eddig be nem jelentett PC-s változatáról. Már jó ideje pletykálják a PlayStation 4 egyik legnagyobb exkluzív címének multiplatformosodását.

Egyre gyakrabban vetül fel mostanában a Horizon: Zero Dawn PC-s portjának kérdése. Legutóbb decemberben röppentek fel a pletykák arról, hogy akár idén februárban megjelenhet az átirat, a PC-s verzió létezését pedig később a Kotaku mindig jól informált újságírója, Jason Schreier is megerősítette. A hónap végéhez közeledve egyre kevesebb esélyt látunk a februárra szóló bejelentésre, habár egy hirtelen premier egészen költőien hatna, hiszen a játék most 28-án ünnepli a harmadik születésnapját.

Bárhogy is legyen, az egyre valószínűbb, hogy valami készülőben van, a ResetEra fórumozói ugyanis kiszúrták, hogy a francia Amazonon feltűnt a játék PC-s változata. A címen, a platformon és a kiadón kívül nem láthattunk itt egyéb információt, így megjelenési dátumot sem, a webáruház pedig viszonylag hamar el is távolította a kilistázott terméket. Az időzítés mindenesetre egészen stílszerű - reménykedjünk benne, hogy a Guerrilla Games tényleg meglep minket valamivel a következő napokban!

63.
Neotechtr
#62: Nyilván és nincs is ezzel (sem) bajom. Csak jópofa marhaság az a komment, válaszért kiáltott.
62.
Nyarlako
#59: Nem váltja meg a világot de tagadhatatlanul nagyon igényesen összerakott cucc.
61.
Neotechtr
#60: Ezzel csak azt bizonyítottad, hogy te sem vagy 100-as.
60.
Kawada
#59: Mondja ugye az érett kommentelő, akit ha valami nem érdekel, akkor abba nem ugat bele fölöslegesen mint egy zs kategóriás troll.
59.
Neotechtr
#54: Ja, minden idők minden szempontból legjobb játéka, ami veri a múltat is és a jövőt is. Mint minden PS játék.
58.
crytek
Hivatalos

Guerrilla Games hivatalos Twitter csatijáról:
"It's confirmed! Horizon Zero Dawn Complete Edition is coming to PC. We're excited that more players will be able to meet Aloy and explore the world of Horizon Zero Dawn this summer!"

https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Edition/
57.
Zelgadis187
Holnap ezzel fogok játszani . Remek lesz .
56.
crytek
#55: Neked találták ki az epic store-t ott ingyen szerezhetsz eredetei játékokat éves szinten min 50db-ot..
55.
Ramirezx
Én csak annyit mondok, hogy ha valamihez hozzájutok ingyen, akkor azért nem fogok fizetni. Nem vagyok saját magam ellensége, tarthat bárki bármekkora morális előadást.
54.
Ps fanboy
#10: Szerintem azért még most is jól néz ki a HZD, abszolút nem kell neki szégyenkezni Pc-én sem. Attól, hogy Pc-re kerül még simán az egyik legkidolgozottabb openworld élményt nyújtja látvány és harcrendszer terén legalábbis az azóta megjelent hasonszőrű játékokat is beleértve.
53.
georgie.70
Ez közepes???!!!! Fuu nagy a baj komolyan..Nektek tényleg semmi sem jó... Nem baj én azt kívánom magamnak ez legyen további életem legszarabb játéka,ti meg csak fanyalogjatok..... Komolyan a f@...om megáll....
52.
atroll1
#46: Szerintem jól látod, itt mindenki utál. Ha zavar, akkor mondjuk eltakarodhatnál valahova, hm? Ha meg maradsz, ne csodálkozz, ha tömegesen szállnak rád az emberek.
49.
kryszisz
#46: Te most megint miről beszélsz? Komolyan, gyógyszerre iszol feszt vagy mi? Milyen csorda? Épp annyira ismerek itt bárkit, mint téged (semennyire), miért csapódnék csordába, nem lehet saját véleményem? Ami most épp az, hogy ha te valamit évekig űzöl, majd leszólod azokat, akik most űzik, az bizony képmutatás a javából, szerintem ha felcsapod a nagykönyvet, abban is kb. így lesz definiálva.
2: Ha a "nemeziseid" valamelyikével nem értek egyet, azt ugyanúgy odaírom. Más kérdés, hogy te többször szoktál bicskanyitogatóan fogalmazni, véleményt nyilvánítani, mint az átlag, majd ezután még rá is csodálkozol, hogy kapod az ívet. Én most is normálisan fogalmaztam meg a véleményem (szerintem), és erre jött is az "írj privátot" szöveg. Nonszensz.
48.
crytek
#47: Ez így van filmet és sorozatot letöltök még.
Játék fronton az ipar szerencsére nekem dolgozik..
47.
Kawada
#46: Voltál? Most is az vagy.
46.
crytek
#45: Képmutatás? LOL ezer évig én voltam a féreg a szar a szemétláda a föld szégyene. Nem volt olyan titulus amivel ne mélteattak volna a "intellektuális" emberkék.

Szóval had warezmatyizzak már.. De érdekes amit ti másokra szó nélkül ráküldtetek az ok de ha én írom már jöttök csordába. Hatalmasak vagytok komolyan. Írj privátot a többieknek ma még a másik 4-5 nem szólt be nekem.
45.
kryszisz
#42: Csak ahányszor hangoztattad itt már a warezos múltad (nem dicsekvésből vagy ilyesmi, de azért felhoztad párszor) nem érzed "kicsit" képmutatásnak warez-matyinak hívni azokat, akik most használják, és mondjuk annyi idősek, mint te akkor? Ez egy sarkított példával élve olyan, mintha egy gyógyult alkoholista azért lobbizna, hogy büntessék az ivást...persze te tudod, de nekem nem lenne pofám beszólni a torrentet használóknak, mert rád, rám, meg még nagyon sokmindenkire rárúghatta volna az ajtót a rendőrség anno, ha akkor olyan törvények vannak idehaza, mint pl. németbe..
44.
crytek
#43: Akkor ki javítaná ki a butaságaitokat amikor a warezt a bolti lopáshoz hasonlítgatjátok.. Nektek kéne ilyenkor csendbe maradni ,és nem égetni magatokat
43.
hajbel
#42: +1 a #41-re. Maradnál inkább csendben.
42.
crytek
#40: Melyik része nem valós ennek?

Felőlem magyarba is jöhetne ha szavazni kéne ezért felállnék a gép mellől és életemben először szavaznék valamire ami végre érdekel is. Bundle fénykorban nincs szükség a warezra.
41.
user101
Ott bukik meg az egész történet, hogy a Steamről leszedett játék nem a tied, te csak bérleti jogot veszel, amit ügye a warezzal nem fizetsz ki, tehát megkárosítod a Steam-et és a kiadót, a játékfejlesztőt, de az államot is, mert nem kapják meg az adójukat.

Kettő: az eulaban egyértelműen benne van, hogy nem nyúlsz bele a cuccba és mivel egy módosított, warez offline Steam klienst adnak mellé, te pedig ebben partner vagy, így abban is bűnrészes vagy. Szóval technikailag több ponton is szembe mész a joggal...

DE ! És ez a legfontosabb: LEGALÁBB FOGNÁD BE A POFÁD ! :((((
40.
Kawada
#36: Látom magadra ismertél.

"A warez szabad ,pár ország van ahol tesznek ellene pl németbe. Ott letöltesz valamit azt megy a csekk... Sok más helyen telibefossák ki mit tölt le..Addig örüljön a magyar nép amíg itthon ez lehetséges."

Nem érzékelem a jajjveszékelést, hogy a szigoríásért kardoskodnál.
39.
MűszálasLőrinc
#26: Pár éve pont ezzel mentettek fel egy "torrentét".
Az ügyvéde szerint nem minősült a tette lopásnak, mert ha tárgyat ellopsz akkor az már nem lesz ott, letöltéskor ez nem valósul meg.

Ez kb. olyan mint a steames kiárúsítás, amíg a készlet tart címszóval.
38.
kryszisz
#28: Na, csak összehozott valaki egy értelmes kommentet a szokásos adok-kapok mellett. Minden szavaddal egyetértek, a Frozen Wilds valóban sok szempontból fejlődött az alapjátékhoz képest, főleg mellékküldetések terén. Ha ezen a vonalon haladnak tovább, rendberakják a közelharcot, és javítanak az emberi ellenfelek AI-án, akkor egy bitangjó folytatás születhet:)
37.
MűszálasLőrinc
#24: Mondjuk Ogl pont van pc-n is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...