Mozgásban a remasterelt The Wonderful 101

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 28.
  • Videó
Link másolása
A The Wonderful 101 remasterének Kickstarter-kampánya felrobbantotta az internetet, az eredetileg kitűzött 50 ezer dolláros célt viharos sebességgel sikerült elérni, mostanra pedig több mint 1,8 millió dollárnál jár a gyűjtés.

A kampány sikerei miatt a remasterelt kiadás PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is megjelenik majd, ráadásul nem is kell rá sokat várnunk, május 22-én meg is vásárolhatjuk. A Platinum a PAX Easten is kiállította a játékot, az alábbi gameplay felvétel a Nintendo Switch-változatból örökít meg 15 percet.

A The Wonderful 101 egyébként Hideki Kamiya második szuperhősös játéka (a harmadikat épp most jelentették be), és persze nem éppen szokványos darab: a brawlerben egy nagy csapat szuperhőst vehetünk kezelésbe, a célunk pedig az, hogy a megmentett civilek beépítésével szinten tartsuk a méreteinket, mert csak így érhetők el az úgynevezett Unite Morph-képességek, amelyekkel hatékonyabbak lehetünk a harcok során, és továbbjuthatunk a fejtörőkön.

A játék annak idején egész jó értékeléseket kapott, de a Wii U-exkluzivitása miatt nem sok emberhez jutott el, és elhasalt a kasszáknál.

2.
2.
Ezen a játékon látszik, hogy aki készítette, az hitt benne. Viszont így a gameplay-eket elnézve, magam sem tudom, hogy miben hitt a producer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...