A koronavírus miatt elmarad a Taipei Game Show

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 31.
  • Rendezvény
Link másolása
Eredetileg a jövő héten rajtolt volna el az idei The Taipei Game Show, de a szervezők úgy döntöttek, hogy a koronavírus miatt inkább nem kockáztatják meg, hogy ennyi embert összeeresszenek.

Tegnap jelentette be az  Egészségügyi Világszervezet, hogy a Kínából kiindult koronavírusjárvány most már tényleg globális veszéllyel fenyeget. A Kínában már 213 halálos áldozattal járó járvány iparágak egészére is hatással van, és bizony a játékipar sem kivétel ez alól.

Olyannyira nem, hogy az eredetileg jövő héten kezdődő Taipei Game Show szervezői úgy döntöttek, a kilátogatók érdekében inkább törlik az idei eseményt. Pedig nemrég még egy olyan levelet küldtek ki a résztvevőknek, amiben a koronavírus miatti biztonsági intézkedésekre hívták fel a figyelmet. Valószínűleg a kiállítók és a sajtó képviselői közül többen is visszaléptek inkább, így a szervezők jobbnak látták, lefújják a show-t.

Arról egyelőre nincs hír, hogy más időpontban megtartják-e az eseményt, amely egyébként kifejezetten izgalmasnak ígérkezett, mert például a Sony egészen impozáns felhozatallal képviseltette volna magát.

6.
6.
GAMEROD
Nyugi, tudom jól miről van szó. Viszont megvan a véleményem a tömeghisztériáról, kb. mint aki fél a távol lévő nyúltól, de a sarkában lévő medvétől nem.
3.
3.
jjulio
#1: Nem szokasom írni sehova de Gamerod te ostoba vagy...
2.
2.
Extol
#1: Mondjuk ez biológiai eredetű vírus amiről szó van szerintem
1.
1.
GAMEROD
Még az I Love You és a CIH vírustól se voltak így beszarva. Pedig azok szétcseszték a gépeket rendesen. Mondjuk azok se terjedtek szét mindenhol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...