Ingyen hétvégével erősít a Rainbow Six: Siege

  • Írta: sirdani
  • 2020. március 4.
  • Akció
Link másolása
Csütörtöktől ingyen nyüstölheti minden játékos a Ubisoft roppant népszerűségnek örvendő alkotását, ráadásul ha valakinek bejönne a kommandós élet, akkor még komoly árengedményt is kap a karrierje elindításához.

Március 5-től kezdve egészen március 8-ig, vagyis vasárnap estig ingyen fejest ugorhatunk a Rainbow Six: Siege kínálta akcióba, ráadásul PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt. Utóbbi kapcsán érdemes megjegyezni, hogy az akcióból a Uplay mellett a Steam és az Epic Games Store is kiveszi majd a részét, szóval a platformválasztást ezúttal teljes mértékben ránk bízták a fejlesztők.

Az ingyenes hétvége alatt mindegyik játékmódot és pályát lehetőséget lesz kipróbálnunk, operátorok tekintetében viszont be kell majd érnünk 20 különböző karakterrel, így ha az újonnan érkező Oryx és Iana hosszabb távon is érdekel minket, akkor mindenképpen érdemes lesz beszerezni a játékot.

Ehhez egyébként remek alkalom lesz a hétvége, ugyanis az ingyenes próba mellé egész csábító akciót is kapunk; platformtól függetlenül 75 százalékkal lesz olcsóbb a játék mindegyik verziója egészen március 18-ig.

3.
3.
user101
De már csak milliméterekre van a Monster Hunter World-től, szóval mindjárt hetedik. :)

Egyébként érdekes, hogy mintha megállt volna a PUBG zuhanása is és beállt volna arra a szintre ahol most van... Úgy látszik nincs mivel játszani... :)
2.
2.
pjoco
#1: Nem nagyon. Steam-en most is hatodik helyezett. ezekkel csak még több embert vonzanak be ilyenkor.
1.
1.
JohnSpartan
Csak nem kezd apadni a jàtèkosok száma hogy majdnem minden 2. Hóbapban ingyenes? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...