Modern Warfare - márciusban jön a battle royale?

  • Írta: sirdani
  • 2020. március 5.
  • Pletyka
Link másolása
Alapesetben nem érdemes túl nagy figyelmet fordítani a játékmódot érintő pletykákra, ám ezúttal egy korábban már megbízhatónak bizonyult forrásból érkezett infó a hivatalos rajt és a közelgő trailerek kapcsán.

Az Okami13 névre hallgató Twitter-felhasználó volt az, aki még a hivatalos bejelentés előtt elsőként jelezte a 2v2 Gunfight alfájának érkezését, ezúttal pedig a játék battle royale-módjáról szivárogtatott néhány infót, melyek összhangban állnak más pletykákkal, így eléggé nagy a valószínűsége annak, hogy ismét hitelesek lehetnek az értesülései.

Ezek szerint a Warzone vagy a mai napon, vagy hétfőn kapja meg a hivatalos trailerét, a rajtra pedig március 10-én, vagyis kedden számíthatunk. Okami13 információi szerint a Warzone külön klienst kap majd, és free-to-play lesz azon játékosok számára is, akik nem vásárolták meg a Modern Warfare-t. A free-to-play felállásnak egyébként az Activision legutóbbi pénzügyi beszámolója alapján tényleg rendkívül nagy az esélye, a vállalat mobilos részlege ugyanis a szintén ingyenes Call of Duty: Mobile miatt rendkívül jól teljesít.

A játékmódot illetően is kaptunk pár érdekességet. Okami13 szerint kizárólag négyfős alakulatok tagjaiként vághatunk majd bele az akcióba, szóló, duó vagy trió felállásra nem lesz lehetőség a megjelenéskor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...