Otthonról dolgoznak a Bungie alkalmazottai

  • Írta: szlav
  • 2020. március 6.
  • Hír
Link másolása
A koronavírus fertőzése kifejezetten súlyosnak bizonyult Seattle környékén, ezért a Bungie úgy döntött, hogy határozatlan ideig bezárja az irodáit, a munkaerő pedig teljes egészében átáll a home office-ra.

A Bungie legfrissebb közleménye szerint a stúdió vezetősége kifejezetten nagy figyelemmel követte a COVID-19 koronavírus terjedését, az alkalmazottaik jóllétének és egészségének érdekében pedig úgy döntöttek, hogy határozatlan ideig bezárják az irodáikat. 

Érthető lépés ez, hiszen Seattle-ben és a várost övező King Countyban a hír írásakor 51 fertőzöttet és 10 halálos áldozatot jegyeztek fel. Az irodák bezárása azonban nem csupán a Bungie seattle-i főhadiszállását érinti - a stúdió dolgozói globálisan átállnak a home office rendszerére.

A Destiny 2 folyamatos fejlesztése tehát nem áll le, a Bungie szerint legfeljebb apróbb késésekre számíthatunk a hagyományos patch-ciklust illetően. Ennek megfelelően tehát március 10-én változatlanul megkezdődik a Season of the Worthy, március 13-án pedig visszatér a Trials of Osiris.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...