Formátumot vált a BAFTA Game Awards is

  • Írta: szlav
  • 2020. március 13.
  • Rendezvény
Újabb videojátékos hagyomány esett a koronavírus áldozatául. Szerencsére a BAFTA Game Awards díjátadója nem marad el teljesen - a nagy presztízsű ceremóniát egy online stream váltja fel.

Április 2-án üresen marad a londoni Queen Elizabeth Hall, ugyanis számos más élő eseményhez hasonlóan a Brit Film- és Televíziós Akadémia videojátékokat illető vörös szőnyeges díjátadója is elmarad a koronavírusnak köszönhetően. Szerencsére a modern technológia csodákra képes, így a győztesek kihirdetése és az ezúttal valószínűleg csupán szimbolikus szobrocskák kiosztása egy online adás keretei közt zajlik majd.

A díjátadó egyébként különösen érdekesnek ígérkezik, hiszen rengeteg jelölést kaptak a tavalyi év talán legmegosztóbb játékai. Ahogy azt a jelöltek listájánál is említettük, a Death Stranding és a Control lettek a ceremónia legnagyobb sikervárományosai, de különös figyelmet kapott a Knights and Bikes és az Untitled Goose Game is. További érdekesség, hogy az Akadémia idén életműdíjjal jutalmazza Hideo Kojimát.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...