Formátumot vált a BAFTA Game Awards is

  • Írta: szlav
  • 2020. március 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Újabb videojátékos hagyomány esett a koronavírus áldozatául. Szerencsére a BAFTA Game Awards díjátadója nem marad el teljesen - a nagy presztízsű ceremóniát egy online stream váltja fel.

Április 2-án üresen marad a londoni Queen Elizabeth Hall, ugyanis számos más élő eseményhez hasonlóan a Brit Film- és Televíziós Akadémia videojátékokat illető vörös szőnyeges díjátadója is elmarad a koronavírusnak köszönhetően. Szerencsére a modern technológia csodákra képes, így a győztesek kihirdetése és az ezúttal valószínűleg csupán szimbolikus szobrocskák kiosztása egy online adás keretei közt zajlik majd.

A díjátadó egyébként különösen érdekesnek ígérkezik, hiszen rengeteg jelölést kaptak a tavalyi év talán legmegosztóbb játékai. Ahogy azt a jelöltek listájánál is említettük, a Death Stranding és a Control lettek a ceremónia legnagyobb sikervárományosai, de különös figyelmet kapott a Knights and Bikes és az Untitled Goose Game is. További érdekesség, hogy az Akadémia idén életműdíjjal jutalmazza Hideo Kojimát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...