Csúszhat a Fast & Furious: Crossroads is

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 14.
  • Csúszás
Link másolása
Habár a Slightly Mad Studiosnál készülő Fast & Furious-adaptáció a Halálos iramban kilencedik részével párhuzamosan került volna boltokba, a film elhalasztása miatt nincs kizárva, hogy a játék is késni fog.

A Fast & Furious: Crossroads még a tavalyi The Game Awardson mutatkozott be, és már akkor bejelentették a készítők, hogy idén májusban, a kilencedik Halálos iramban-filmmel párhuzamosan küldik boltokba a játékukat. Miután azonban a mozi a koronavírus-járvány miatt egy teljes évet csúszik, az adaptáció premieridőpontja is "bizonytalanná" vált.

A Slightly Mad Studiost birtokló Codemasters egyelőre csak ennyit tudott közölni a témában, a USGamernek küldött közleményük szerint a megjelenési dátumot illetően akkor állnak elő bejelentéssel, ha annak eljött az ideje. A játékot kiadó Bandai Namco szerint a játék munkálatai az eredeti tervek szerint haladnak tovább, tehát a csúszást egyelőre ők sem erősítették meg.

Azt persze érdemes megjegyezni, hogy a Crossroads története nem kapcsolódik közvetlenül az új filmhez, a két cím egymástól függetlenül is életképes lehet.

10.
10.
Yanez
#3: Gameplayek, tesztek és cikkek alapján én is ugyanazon a véleményen voltam, mint te. Minden benne volt, amit egy sandboxban utálok. Ezt a blogban is kifejtettem. Azért mégis tettem egy próbát és milyen jól jártam! Életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen brutálisan beszippant! Vannak ugyan hibái, de a hangulata és a játékélmény mindent visz! Pedig én aztán még a Mad Max filmeket is rühellem. Utálom a világát is! De ez a game megfogott. Ahogyan mondani szokás, a puding próbája az evés. ;)
9.
9.
#6: Nagy MGS rajongóként azt mondom, hogy talán te tetted jobban, hogy elhagytad 8 óránál a Phantom Pain-t. Addigra igazából a játék már megmutatta magát, hogy milyen lesz és ez nem hogy nem változott a végére, hanem még rosszabb lett. Igazából 8-10 óra után még jobbakat tudsz mesélni arról a játékról, mint ha végigszenvedted volna. Ezért is, még torrentesben sem szeretném kipróbálni pl a Death Stranding-et. Számomra ezek a játékipar valódi legnagyobb csalódásai, amik mellett elbújhat csalódásban a Dragon Age 3, ME:Andromeda és még sok más "jó" játék is.

"a Mad Max pontosan az, amit utálok a modern nyílt világú játékokban"

Ezzel én is így vagyok és amúgy tényleg többen írtak róla. Tök jó játékélmények, tetszett nekik, elvoltak, elmesélték, hogy miért és hogyan volt jó és jó volt olvassni ezeket. De én is úgy vagyok vele, hogy annyira nem nekem való, hogy nem ütne be ez az élvezeti faktor, ami benne van.

Ilyenkor lelkiismeretfurdalás nélkül ki lehet hagyni nyugodtan egy játékot, mert akkor sem élményt veszünk el magunktól, hanem biztosítjuk az időt másféle élményekre, amik nekünk jók. Nálam az ilyen élményekben max a legritkább esetben van vármi open world játék és még sosem lett bajom tőle, ha kihagytam egyet, ami már messziről nem tetszik.
8.
8.
Heldengeist
#7: Pont ez a mentalitás zavar a mai open world játékokban. Én inkább akarok minőségi órákat, mint mennyiségit. Mint mondtam, a MGS:PP-vel is "elvoltam" 8 órát, vagy például az Infamous és Prototype is olyan játékok, amikkel "elvoltam" pár órát, de egyiket sem tartom olyan játéknak, ahol az a pár óra minőségi játékidő volt.

Legyen egy játék 8-12 óra és hagyjon hátra egy bár hosszabb lenne érzést, mint 50+ óra, amit már az ötödénél unok. Előbbi esetben 50€-t sem sajnálok, utóbbiban meg 5-öt is pénzkidobásnak érzek.
7.
7.
Ganzer
#3: 5€ szerintem simán megér, én elvoltam vele néhány órát.
6.
6.
Heldengeist
#5: Az a 2€ már nem oszt, nem szoroz. Meg amúgy is teljesen mindegy, ha a játékmenet gerince olyasmi, amit esetleg nem szeretek. Elméletben a MGS: Phantom Paint is szeretnem kellett volna, mégis 8 óra után beleuntam. 3 évig volt telepítve a gépemen, hogy majd egyszer folytatom, aztán be kellett látnom, hogy ha valaha még egyszer hozzányúlok, úgyis elölről kezdem és letöröltem.
5.
5.
FraiserMoon
#3: 3€ jelenleg egy weboldalon amiben teljesen megbízom
4.
4.
godach
#3: Yanez is írt róla, és én is. Sőt, azt hiszem FrankBlack is. Ha azok nem győztek meg, akkor nem neked való.
3.
3.
Heldengeist
#2: Én elég megosztott véleményeket hallottam arról is.
Például: https://youtu.be/vpeJXdoxf9I
Ez alapján a Mad Max pontosan az, amit utálok a modern nyílt világú játékokban. És pontosan ez az oka, hogy 5 éve csak szemezek vele, de nem vagyok meggyőződve, hogy akár azt az 5€-t is megéri-e nekem, amit egy egy steam sale alkalmával elkérnek érte.
2.
2.
Rókalesőcipő
#1: A Mad Max játék nagyon jó volt! Nem minden filmes játék fos.
1.
1.
Heldengeist
Befosnék, ha a halasztás miatt megmenekülne a filmes marketingjátékok átkától és egy jó játék sülne ki belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...