Képregény meséli el a God of War előzményeit

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Hosszú idő telik el a God of War III és a 2018-as God of War eseményei között, és tudjuk, hogy eközben nagyot fordult a világ Kratosszal. Egy képregény-sorozat avat majd be minket a részletekbe.

A CBR számolt be róla elsőként, hogy új képregény-sorozat indul a Dark Horse Comics jóvoltából, amely a God of War III és a 2018-as God of War közötti eseményeket hivatott elmesélni. Mint tudjuk, nagyot fordult a világ Kratosszal, miután végzett Zeusszal és a többi görög istennel: hősünk észak felé vette az irányt, megpróbált továbblépni, és családot alapított.

A Dark Horse előző sorozatával ellentétben, amely közvetlenül a 2018-as játék története előtti időket dolgozta fel, a God of War: Fallen God nagyobbat ugrik vissza az időben: "A God of War: Fallen God Kratos történetét követi, miután legyőzte Zeuszt, és kijátszotta Athénét. Miután végre szabadnak hiszi magát, a sivatag felé veszi az irányt, hogy maga mögött hagyja otthonát, egyedül a dühe és a bűntudata követi őt. Kratos őrjöngése egyetlen, eddig legyőzhetetlennek bizonyult ellenfélnek szól - saját magának. Ez a háború azonban megnyerhetetlen, és csak őrültséget szül."

A Fallen God mögött ugyanaz a csapat áll, mint az előző God of War-képregények mögött is: a történetet Chris Roberson írja, a rajzokért Tony Parker felelős, továbbá hozzájuk csatlakozik még Dan Jackson színező, John Roshell szövegrajzoló és Dave Rapoza borítótervező. Az első füzet június 24-én jelenik meg.

2.
2.
godach
#1: Holnap lett volna... :D
1.
1.
Holnap lesz 10 napja, hogy a kutyát sem érdekli a God of War.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...