Új VR-szemüvegen dolgozik a HP

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 24.
  • Hardver
A Microsoft és a Valve közreműködésével vágott bele a "következő generációs" VR-szemüvegének kifejlesztésébe a HP. A gyártó egyelőre nem árult el konkrétumokat az eszközzel kapcsolatban, az ígéreteknek viszont nem vagyunk híján.

A következő generációs VR-szemüvegét teaseli a HP, az eszközhöz egyelőre egy semmitmondó hivatalos weboldal és egy Steam-adatlap érhető el.

A gyártó egyelőre nem árult el konkrétumokat a Microsofttal és a Valve-val közösen fejlesztett kiegészítőről, állítása szerint azonban új minőségi standardot szeretne felállítani VR-fronton, és még "immerzívebb, kényelmesebb és kompatibilisebb élményt" ígér.

Az első látnivalók alapján egyébként a HP előző szemüvegének, a Reverbnek az átdolgozott variánsáról lehet szó - a Reverb egy vállalati felhasználókat célzó mixed reality-eszköz volt, amely kétszer nagyobb felbontást hozott magával, mint a Vive Pro.

5.
Geribácsi
A VR halott.
És most megyek vissza Astro Bot-ozni...
(utána asszem végigtolom a skyrimot)
4.
Kawada
#3: Azóta Phil már kommunikálta, hogy a VR egyáltalán nincs képben náluk, mert az elszigetelt VR élmény nem az, amit ők szeretnek és amire szerintük igény van. Ők a közösségi élményt preferálják. Vagy valami ilyesmi. De a lényeg az volt, leszarják és nem terveznek foglalkozni vele egyelőre. Persze, hogy 1-2 év múlva mit mondanak, az más kérdés.
3.
zozo76hun
#2: az a baj hogy az MS ossze-vissza kommunikal, nem tudja mit akar. mar az xbox one x-nel is mondta hogy lesz vegre VR, aztan megsem lesz.
2.
delphijos
#1: Az MS már csinált egy saját API-t, ebben az is benne van hogy azzal is kompatibilis lesz. Meglepne ha az új box nem kapna támogatást. Még ha esetleg nem is megjelenéskor.
1.
zozo76hun
ha az MS is benne van, talan az uj XBOX is tamogatni fogja a VR-t vegre?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...