Bright Memory - ma megjelenik az alapjáték

  • Írta: gorien
  • 2020. március 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bright Memory egyetlen ember szerelemprojektje, és akkora sikernek örvendett a korai hozzáférésben, hogy teljesen kinőtte magát. Habár az Infinite alcímmel ellátott, végleges játékra még várni kell, az eredeti projekt ma 1.0-ra frissül.

Egy éve írtunk utoljára FYQD-Studio egyszemélyes projektjéről, a Bright Memoryról. Ez a játék részben belsőnézetes lövölde, részben hack & slash, és elvitathatatlan, hogy nagyon jól néz ki. Az eredeti tervek szerint epizódokra bontott megjelenést követett volna, ilyen minőségében kezdte a korai hozzáférést is, de akkora siker lett, hogy a készítője inkább ejtette ezt a modellt. Bright Memory: Infinite címen fogja kiadni a teljes játékot, amely ráadásul konzolokra is érkezik majd.

Ettől függetlenül az alapjáték fejlesztése nem állt le, és ma jött el a napja, hogy elhagyja a korai hozzáférést a Steamen. A Bright Memory a végleges játék korai szakaszait tartalmazza, s habár a fejlesztője a megjelenés után nem fog tovább dolgozni rajta, időnként kísérleti jelleggel implementálni fog újdonságokat – így a játékosok nyomon tudják követni, mire készül az Infinite-tel. A megjelenés hírével együtt egy új gameplay videót is kaptunk.

Noha a Bright Memory és a Bright Memory: Infinite különálló játékként lesz árusítva, aki megveszi az előbbit, az az utóbbit ingyen a könyvtárához adhatja, amint megjelenik. Ennek a dátuma egyelőre ismeretlen. Azt érdemes megjegyezni, hogy a Bright Memory stílusában, játékélményében olyan, mint a jövőbeni kész játék, ám a pályák és a történet addigra teljesen újra lesznek dolgozva.

5.
5.
Chrysh
Most akkor a Bright Memory Infinite magába foglalja majd a Brigh Memory sztoriját is? Sry nem egyértelmű ez nekem.
4.
4.
Stranger
Hát ez elég baszón néz ki.
3.
3.
gorien
#2: Köszönöm, javítottam.
2.
2.
crytek
Ma jelent meg! És érdekes a többi EA fossal ellentétben ő nem emelte meg a game árát.. Ezt az áremelést amúgy sem értettem bétázza a sokezer ember a szarjukat azt azért mert steamről lekerül a kék EA bla bla szöveg már árat kell emelni..
Ez a game pedig egy királyság..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...