Folytatást kap a Hobbs & Shaw

  • Írta: szlav
  • 2020. március 31.
  • Cooltúra
Eddig is sejthettük, de végre biztos forrásból is megtudhattuk: folytatást kap a Furious-széria mellékága, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Dwayne Johnson és Jason Statham újabb közös kalandjához jelenleg a rendezőt keresik.

A Halálos iramban-sorozat két vendégszereplője, Luke Hobbs és Deckard Shaw újra összeáll egy adrenalintól (és tesztoszterontól) fűtött akciómozi erejéig. Egyenesen Dwayne "The Rock" Johnson Instagramjáról érkezik a hír, a Szikla ugyanis egy Q&A-videóban egy rajongói kérdésre válaszolva megerősítette: már megkezdődtek a Hobbs & Shaw 2 munkálatai. A jelek szerint a forgatás még messzebb van, Johnson ugyanis elárulta azt is, hogy a produkciós csapat még nem találta meg a film rendezőjét, jelenleg is folyik a megfelelő kreatívok toborzása.

Habár a Hobbs & Shaw nem lett feltétlenül a legnépszerűbb Halálos iramban-mozi és a kasszákat sem robbantotta fel, a Box Office Mojo adatai szerint mégis 759 millió dollárt hozott a Universal Pictures konyhájára, ami a 200 millió dolláros költségvetés mellett több mint elfogadható eredmény.

Ami pedig a széria legújabb számozott epizódját illeti, a koronavírus nem kímélte a Halálos iramban 9-et sem. A filmet egy teljes évvel elcsúsztatták, így az csak 2021 áprilisában kerülhet moziba.

10.
apszika
Már az első is felesleges volt. Mondom ezt úgy, hogy mindkét színészt szeretem. Kár, hogy ilyesmire pocsékolják az idejüket.
9.
frankdelgado
#7: Én szeretem sziklát a vásznon, igazi hülye. A gyerekeim nagy Jumanji 2 rajongók, ha meglátják rögtön kiabálja mindegyik, hogy Dr. Smolder Bravestone! A Riddick univerzumot viszont sajnálom, igazi "kiaknázatlan lehetőségek tárháza". Na abból elviselnék egy sorozatot.
8.
Obi Wan Kenobi
#7: Sajnos ez kell a népnek..
7.
Ultimate
#1: Inkább ez mint a Vid Diesel féle családmániás röhej amiben még komolyan is veszik magukat... Azon az ember kínjában röhög annyira gagyiba ment az akció és a karakterek, ebben meg legalább vannak poénok és Diesel egykaptafa fapofájánál mindkettő értelmesebb, szórakoztatóbb színész.... Gáz hogy Diesel ahhoz képest ahogy indult mára már mindenben csak ezt a kemény vagyok laza vagyok rosszfiú vagyok de jószívű hős vagyok figurát tudja hozni minden rohadt filmjében, legyen az a Halálos iram a tripla X a Riddick vagy a bloodshot...Pedig egykor képes volt másra is drámától az egész szórakoztató vígjátékig.....
6.
Aanash
Számomra az egyik pozitív csalódás, pedig már lemondtam a mai filmekről.
A végén a helikopteres balhé tetszetős volt.
Csak azok a fránya autóval repkedős butaságok amik abszolút nem hiányoztak.
Mindenesetre a második rész kapni fog egy esélyt.
5.
Korio
Tetszett az első, várom a másodikat.Nem úgy ültem be rá, hogy komoly mondanivalóval rendelkező filmre megyek.Csak szórakoztasson.Mivel nem is igen vette magát komolyan, tényleg csak szórakoztatni akart, második részre +1.
3.
RangerFox
Kellett, mint egy falat kenyér
2.
delphijos
Azért egy kicsit el vannak szállva az elvárások , vagy csak a média ( ez a cikk ? ) szaroz le mindent, de egy 760 milliós bevétel nem elég ütős ? Persze, mert a “kasszarobbantás” már csak 1 milliárd felettieknek jár ? Szerintem ez a bevétel több mint jó.
1.
Obi Wan Kenobi
Pedig már az első rész vége is lapos volt. Nem szivatták egymást szóval a poénok 90 százaléka eltűnt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...