Egy játék miatt sem tartják vissza az új Xboxot

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 2.
  • Hír
Habár a Microsoftot is érintik a koronavírus-járvány hatásai, az első találgatásokkal ellentétben úgy néz ki, hogy az Xbox Series X rajtját nem kell elhalasztani miatta. A nagy kérdés az, hogy mi történik, ha késnek a nyitócímek?

A Sony és a Microsoft is kommunikálta már, hogyan érinti a koronavírus-járvány, és jelenleg mindkét cég azon az állásponton van, hogy nem kell majd elhalasztania a következő generációs konzoljának az év végére időzített premierjét. Azt viszont elismerték, hogy a home office-ra átállított stúdiók miatt a játékfejlesztések ütemezése felborulhat - a Minecraft Dungeons csúszását már be is jelentették.

Jó-jó, de mi történik akkor, ha a next-gen konzolok legfontosabb nyitócímei sem készülnek el időben? Az amerikai IGN az Xbox-csapat vezetőjével, Phil Spencerrel készített interjút a legutóbbi podcastjében, ahol arra is kitértek, hogy visszatarthatja-e a Microsoft az Xbox Series X premierjét egy-egy kiemelt játék miatt. A jó hír az, hogy Spencer szerint ez nem fordulhat elő, majd azt is megemlítette, hogy az első számú nyitócímként beharangozott Halo Infinite munkálatai a nehézségek ellenére jól haladnak.

Az úriember azt is leszögezte, számukra az a fontos, hogy az Xbox különböző szolgáltatásai megfelelően működjenek majd az új konzol rajtjakor.

38.
Őrnagy
És én, mint casual gamer, kurvára elégedett vagyok a Game Passel. Mindig jön valami, ami érdekel. És lehet, hogy a God of War, meg az Uncharted, meg a Last of Us kapja a legnagyobb reklámot, engem sajnos nem túlzottan érdekelnek. 4 éven át PS tulaj voltam, fasza, de több okból is visszatértem a Boxhoz.
Ezzel együtt bevallom, jól esne, ha egyszer csak a Microsoft bemutatna egy olyan előzetest, ami leviszi a fejem.
37.
Őrnagy
Amúgy azt gondolom, ha már a Microsft felvásárolta azokat a bizonyos játékfejlesztő cègeket, biztos kezdeni is akar velük valamit. És valószínüleg nem csak a régi címek folytatására szerződik velük. Bár erre nem mernék fogadni...
36.
Őrnagy
#34: Bizony, ne mossuk össze a kettőt. Azt azért elárulom, hogy a Motorsport sem szimulátor, de legalább nem röpködnek benne labdányi terméskövek habszivacsként.
35.
Obi Wan Kenobi
#27: Hát nem tudom. Nekem a Halo multija sose tetszett, a storyja annál inkább. A Halo egy abszolút techdemo volt elég jó storyval (CE), aztán a 2-vel tudták tetézni, a 3-mal lezárták, a Reach-csel pedig hakniztak egyet. Az utolsó kettőt nem is említeném egy lapon a korábbiakkal, főleg a multi. Szerintrm sokkal jobb volt a story is és a multi is a régi Halo-nál, úgy hogy a multi akkor se volt odab@szóan jó.
34.
Kawada
#33: Hm... mondjuk most, hogy mondod, a Motorsportot nem is próbáltam... A véleményem full a Horizon-nak szól, ezt tényleg fontos lett volna leszögezni. Na de már örülök, hogy eszembe juttattad. :)
33.
Guba32
#31: Én csak a számozott részekkel játszom,pedig már a Horizonnak biztos nagyobb tábora van,de az a része engem sem érdekel.Ez nem az új Grid,ez a régebbi Switch változata.2-szer megcsinálni egy futamot egymás után...
32.
Kawada
#31: Az autós részét imádnám a forzában, a 15 éves amerikaiknak szánt körítés zavar. Új gridet nem próbáltam a régebbiekből viszont szerettem az 1-et.
31.
Guba32
#30: Megvettem jobb híján a Gridet Switchre,a legjobbnak tartott autós játék a gépre.Persze aki rally fan az a WRC-re szavazna.Azt mondták a Forza 5-re,hogy unalmas.Na aki ezt mondta kötelezném a Gridre.A Grid után izgalmas.De ha megunom,akkor indítok egy Burnout Paradise Cityt,extrémebbek egy Rocket League-et.Nekem a Forza az autózásról szól.Az innováció jó dolog,de ez egy autós játék,vannak bizonyos korlátai.Fifában sem szeretnék 4 kapura játszani 2 labdával.
30.
Kawada
#29: De én nem is akarok megváltoztatni senkit, persze, különbözünk. Valaki leírta, hogy mennyire jó lenne ha jönne egy Gears pack a'la Halo... Erre én leírtam lényegében, hogy nem örülnék, és hiányolom az innovációt és a kreativitást szoftver fronton. Ennyi, legalábbis részemről.
29.
Guba32
#28: Tudod mennyien Fifáznak,es nem unják?Na,a Forza is ilyen lehet?A focit,az autókázást vannak akik nem unják meg.Van aki meg a sakkot.És soha nem változtatnak rajta semmit,de semmit.Vannak akik meg a "zs" kategóriás sztorijú sétaszimeket nem unják meg,én meg azt nem értem.Aztán megértem.Nem vagyunk egyformák,ennyi.:)
28.
Kawada
#27: Csakhogy ellentétben mondjuk egy Battlefielddel, a kampány szerves része a Halo "univerzumnak". Úgyhogy személy szerint leszarom, hogy a multi élvezetes, mert engem speciel a single része jobban érdekelne ezeknek a címeknek. Egyébként Halo:Infinite (találó... de 6.). Jöhet a Gears 6, aztán a Forza Motorsport 8 és a Forza Horizon 5. Tényleg. Semmi tendencia nincs abban, hogy 5-nél kisebb számozás nincs a klasszikus címeik számozásában. Remélem ezt a részét a problémámnak sikerül megérteni, még akkor is, ha remekül lehet csirkejelmezben autókázni a Forzában is ideig-óráig, és egyébként nem sok baj van a Gears 5-el seml.
27.
supair
#26: A Haloval nem jol peldalozol.Maig nincs olyan multi ami a kozelebe er.Foleg nem a Sanyinal. Ezt az elmenyt gondolom nem probaltad.....ezert el meg ez a cim ennyire!Nem egyszer vegigjatszos....ha erted mire celzok.A szipolyozasrol ennyit.
26.
Kawada
#23: Akkor súgd meg cryteknek, mert ő elakadt...
25.
crytek
#24: Sokan örülnek mivel ami jó azt nem lehet megunni. Hiába fejted ki miért nem jó a számok nem téged igazolnak.
24.
Kawada
#22: Félelmetesen buta vagy, ember... Példának hoztalak fel, hogy te PÉLDÁUL örülsz annak, amit a MS csinál, én pedig nem, és ezt próbáltam kifejeteni röviden miért.

De te is, ps fanboy is... mindjárt felkel gamerod is... Azt hiszem elég volt az internet mára, ha ez így folytatódik.
23.
godach
#21: Nem akartam érzelmi töltel~két, csak normális választ azt meg megkaptam.
Csak ritka mint a fehér holló
22.
crytek
#21: " crytek örül, mert fillérkettyintőnk újabb címeket kap a 2 dolláros gamepass-ébe"

Igen amikor a forzát 10+ milliók tolják akkor megint csak rólam van szó .vicces vagy
21.
Kawada
#19: Teljes mértékben... Gyakorlatilag majdhogynem egyetlen és legfőbb kritikám a MS-al szemben az, hogy a legfőbb címeit (Halo, Gear, Forza) a végtelenségig szipolyozza és képtelen tisztességes új ájpíkon dolgozni. Ez a kommentem is erről szól, hogy ahelyett, hogy lassan már a Forzából is master collection 4k UHD eiditiont adnak ki, dolgozzanak új címen. És ez egy személyes vélemény csupán. crytek örül, mert fillérkettyintőnk újabb címeket kap a 2 dolláros gamepass-ébe, mert gyakorlatilag mindegy mivel játszik, én nem örülök, mert tetszik a first party címekben hogy általában kimaxolják a hardvert, látványban baszók, technikailag is kevésbé problémásak az esetek többségében és úgy általában oda van rájuk figyelve mert egy rendszert is el kell vele adjanak. Kár emögé érzelmi töltetet vélni.
20.
crytek
#18: Milliós eladásokat hoz egy olyan cucc amit lesajnálsz ,szerinted ilyenkor a MS-ot mennyire érdekli a nyivákolok véleménye ,hogy unalmas ezer éves szar stb? Max kiröhögnek és számolják tovább a dollár milliókat
19.
godach
#18: Soha nem fogom tudni emérteni ezt az MS utálatot, vagy valamit nagyon félreértettem most is.
18.
Kawada
#17: Igen. Még egy Gears összest. Csak hogy végképp szinonima legyen a MS a frissességgel és a megújúlással.
17.
crytek
#16: Unalmas középszerű címek...de még mennyire :) HALO MCC is alig fogy kb eladtak megint 5 millát belőle azt még kint sincs belőle minden rész.... Szerintem sok cég szeretne ilyen szar és unalmas játékokat csinálni amiket újra kiadva ismét veszek 5+ milliók..Szegény MS biztos egész nap emiatt zokog, hogy ez is mennyire félresikerült
Bárcsak a siker miatt elhoznák pc-re /steam-re a Gears összest is...egy ilyen kollekcióba.
14.
Kawada
Hát nagy AAA címek miatt nem is kell tartsák... Ba dumm tss.

Csak vicc. Amúgy nem is kell. Aki nagyon akarja úgyis megveszi, aki meg nem, az most ugyanúgy nem fogja tudni, mint ahogy 2-3-4 hónap múlva se a küszöbön lévő recesszió miatt. 1-2 éves halasztás pedig nonszensz. Úgyhogy jöjjön csak.
13.
crytek
#10: Igen psnownál látom is mert kettéveri az egész game passt minddnestűl... Ms is szedhetne zsetont ha nem 1$-t adna 200 játékot... De ők tudják ő én használom
10.
Neotechtr
#8: Te is érthetnéd már, hogy a konzolgyártásnál a pénz az nem az eladott hardverben van. A havidíj a jövő. Havidíjat pedig mindkettő kérni fog. A szolgáltatásoké a jövő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...