Újragondolt formában jelentkezik jövőre az E3

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 4.
  • Rendezvény
Az idei E3 elmarad a koronavírus-járvány miatt, és bár nem tudni, hogy az expót szervező ESA milyen digitális pótlékkal készül, a 2021-es esemény dátumát már kitűzte. Jövőre "újragondolt" formában jelentkezik a rendezvény.

Az E3 mögött álló Entertainment Software Association bejelentette, hogy a 2021-es expót június 15. és június 17. között rendezik meg. Habár túl sok részletet nem tudtunk meg a szervezet terveiről, az ígéretek szerint a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően "újragondolt" formában tér vissza az expó.

Az idei E3 lelövését március közepén jelentették be, és bár az ESA belengette, hogy a partnereivel feltérképezi egy online esemény lehetőségeit, ezekről a tervekről nem érkezett azóta konkrétum. Az biztos, hogy több kiállító is online eseménnyel fogja pótolni az E3-as jelenlétét, így többek között a Microsoft, a Nintendo és a Ubisoft is ilyesmiben gondolkodik. A Bethesda azonban nem fog konferenciázni.

Eközben az amerikai IGN is bejelentette, hogy Summer of Gaming címmel egy online eseményt tart június elején, ahol több cég is bemutatóra készül: már a Square Enix, a Sega, a Bandai Namco, az Amazon, a Google, a Twitter, a Devolver Digital és a THQ Nordic is bejelentette a részvételét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...