Hétvégére is jutott némi Resident Evil 8-pletyka

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 6.
  • Pletyka
Link másolása
Habár AestheticGamer tweetjeit érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen a Silent Hill-pletykái teljes tévútnak bizonyultak, a Resident Evil folytatását illetően egybevágnak más forrásokkal az értesülései.

Az úriember már korábban is szállított híreket nekünk az új Resident Evil kapcsán, ő szellőztette meg többek között azt is, hogy a folytatás már jövőre megjelenhet, és olyan meredek váltást ígér a korábbi részekhez képest, hogy akár fel is bosszanthatja a rajongókat. Akkor megígérte, hogy a Resident Evil 3 megjelenéséig csöndben marad a témát illetően, ezt pedig véresen komolyan vette, mert április 4-én már indította is a következő tweetfolyamot.

AestheticGamer forrásai között állítólag a Capcom tesztelői és a cég által kiemelt figyelemmel követett influnszerek szerepelnek, a friss értesülései pedig egyrészt egybevágnak a korábbi pletykákkal, másrészt pedig a VGC is meg tudta erősíteni azokat. Első körben például tisztázta, hogy a folytatást valóban Resident Evil 8-nak fogják hívni (ő korábban következetesen Resident Evil 2021-ként hivatkozott a játékra), leszögezte ugyanakkor, hogy a Capcomnál eredetileg nem a sorozat nyolcadik részének, hanem a Revelations-mellékágak folytatásának szánták a játékot.

Ez megmagyarázza azt is, hogy AestheticGamer miért hasonlította az eredeti Resident Evil 3 fejlesztéséhez az új rész munkálatait, annak idején ugyanis a harmadik rész is egy spinoffból avanzsált teljes értékű számozott folytatássá. Az informátor azt is leszögezte, hogy "egy igazi nyolcadik epizód" is fejlesztés alatt áll, amire éveket kell még várni, a Capcom viszont nem akart ilyen nagy szünetet az új részek között, ezért - és a tesztelők remek fogadtatása miatt - döntött úgy, hogy a Revelations 3 lesz a Resident Evil 8.

A szivárogtató szerint a Resident Evil 8 cross-gen játék lesz, és a korábbi pletykákkal összhangban újra megerősítette, hogy nem mindenkinek tetszik majd a belső nézetű anyag, az ugyanis a sztori, az ellenfelek, a játékmenet és a kinézet tekintetében komoly váltást jelent majd a korábbi felvonásokhoz képest. "A hallucinációk, az okkultizmus, az őrület és az, hogy senkiben sem bízhatunk", visszatérő toposzai lesznek a játéknak.

AestheticGamerhez állítólag egy gameplay jelenet is eljutott, ami szintén emlékeztet a korábbi szivárgásokra: ebben a főhős egy faluból próbál eljutni egy kastélyig, oda pedig több út is vezet majd, miközben mindenféle szörny, páncéllal és karddal felszerelt zombi, sőt egy boszorkány is zaklatja majd. A VGC szerint a főhős ismét Ethan Winters lesz - ez szintén rímel a korábbi pletykákra.

Mindez persze csak szóbeszéd, így kéretik fenntartásokkal kezelni a fent leírtakat, AestheticGamer viszont utalt rá, hogy ebben a hónapban többet is megtudhatunk majd az új részről. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

31.
31.
demonic
Sokkal inkább megy át egy sima fantasy-ba a történet mint az annak ideji zombijárvány, ami az eredeti Mikami féle RE-ben volt jelen végig. Boszorkányok? Kardos zombik? Erre ott a WoW! nem lenne szükséges kontárkodni.

Eltudjuk képzelni, hogy Milla Jovovich a kaptárban kardos zombikkal vagy boszorkányokkal hadakozik??? ugyanmár.
Tök egyszerű lenne rendezni végre valami maradandót.
FPS!! az életszerűtlen 4 milló fegyvert fiókonként, amit minden nagymama ott tart kivenni, az akció játékot befejezni, és egy konyhakésnek is piszkosul örülni a játék során. Az adna valami izgalmat, mint 20 évvel ezelőtt amikor minden egyes szobába belépéskor izgultunk, hogy mi vár az ajtó mögött és merre kell sprintelni, hogy meg ne egyenek. Zseblámpa, rendőr zombitól kifosztott pisztoly 10 golyóval amit bekellene osztani! Így indul nálam ma egy RE.
Esetleg erdő feeling, vadászház stb. puska. Kutyák, medvék, állatok.
A mai eszközökkel piszok jó részeket lehetne összedobni, de kellene valami sztori is. Amire 20 év után is lehet emlékezni. Az RE5-nek mi volt a sztorija, emlékszik valaki valamire?
20.
20.
Yanez
Giovanni ezt a személyeskedést fejezd be! Köszi!
7.
7.
Yanez
#5: Gratulálok a humorérzékedhez. :)
5.
5.
Ps fanboy
#3: Gratulálok a szövegértelmezésedhez.
3.
3.
Yanez
#1: Legyen hát megújulás, csináljanak belőle platformert. Jó érzés lesz a zombik fejére ugrálni.
2.
2.
Ps fanboy
#1: *a horror ne maradjon ki*
1.
1.
Ps fanboy
Hogy őszinte legyek a hetedik rész és a két új Remake után, (amik szerintem fantasztikusak!) most ismét jöhetne egy kis változás. És nem szimplán a kameranézetre gondolok, vagy a hangulatra, hanem ellemeiben kellene változtatni. A fentebb említett szerintem tényleg zseniális három rész után, amik nyilván különböznek, főleg a 7, de azért a metódusuk nagyrészt ugyanaz, már túlzottan ismerős elemekből épülnek fel, herbálok, ládák, az inventori kezelés, az írógép, a nyugis szobák, és legfőképp ezek szisztematikussága, müködési elve mára így a R3make után (ami még jó volt) kijelenthető, hogy a következő részben jó lenne valami mást is látni, vagy legalább variáljanak rajtuk valamit, de ne dobják őket. Amúgy is a számozott részek általában a megújulásról is szóltak, úgyhogy hajrá, de a horror maradjon meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...