Hét újabb játékkal bővül a PC-s Xbox Game Pass

  • Írta: szlav
  • 2020. április 16.
  • Akció
Link másolása
PC-n is további játékokkal bővül az Xbox Game Pass. Az újdonságok közt a legérdekesebb a Gears of War taktikai mellékága lesz, de kapunk fergeteges platformereket és egy remek túlélőjátékot is.

Ahogy azt már megszokhattuk, jönnek is és mennek is újabb játékok az Xbox Game Pass for PC folyamatosan frissülő listáján. A következő néhány hét első számú sztárja a Gears Tactics lesz, amely már a megjelenés napján, azaz április 28-án megnyílik az előfizetők előtt. A katalógus ezen felül olyan indie címekkel bővül majd, mint a The Long Dark, a Deliver Us the Moon, a Levelhead, a Gato Roboto, a HyperDot vagy a Machinarium.

Sajnos hamarosan kénytelenek leszünk elbúcsúzni néhány eddigi Game Pass-játéktól is, némi öröm az ürömben viszont, hogy az összes kikerülő cím 20 százalékos leárazással vásárolható meg a Microsoft Store-ban. Az érintett játékok listája így szól: The Banner Saga 2, Bomber Crew, Ruiner, Full Metal Furies, Smoke and Sacrifice, Silence: The Whispered World 2.

1.
1.
A Long Dark-ban Jennifer Hale (női Shep hang a Mass Effect-ből) a női szinkron, a féri hang pedig David Hayter (Solid Snake a Metal Gear-ből).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...