Deliver Us The Moon PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Az Unreal Engine 4-re épülő sci-fi thriller a nem is olyan távoli jövőben játszódik, amikor a Föld nyersanyagkészletei már kiapadóban vannak, és az emberiség egyetlen esélye a Hold rejtette lehetőségek kiaknázására korlátozódik.
1709312400

A vezetői fizetések felfüggesztése sem tudta megakadályozni a leépítést a KeokeN-nél

A Deliver Us The Moon és a Deliver Us Mars játékok indie stúdiója is kénytelen volt megválni pár fejlesztőtől, annak ellenére, hogy a tulajdonosok mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy ezt elkerüljék.
1655711640

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sűrűn potyognak majd a megkésett portok, de azért akad néhány nagyobb megjelenés is. Lássuk a felhozatalt!
1648900800

Dátumot kapott a next-gen Deliver Us the Moon

A KeokeN Interactive sci-fi thrillere megszépül az újgenerációs konzolok kedvéért, ráadásul azok a játékosok, akik már rendelkeznek PlayStation 4-en vagy Xbox One-on a Deliver Us the Moonnal, ingyen kaphatják meg a next-gen változatot.
1617559200

A független játékok kiadóié volt a hét

A mögöttünk lévő hét folyamán három indie játékokra szakosodott kiadó (a Wired Productions, az Iceberg Interactive és a Versus Evil) is saját műsort tartott, hogy bemutassák a közeljövőben megjelenő játékaikat. Ezeket gyűjtöttük össze.
1587049200

Hét újabb játékkal bővül a PC-s Xbox Game Pass

PC-n is további játékokkal bővül az Xbox Game Pass. Az újdonságok közt a legérdekesebb a Gears of War taktikai mellékága lesz, de kapunk fergeteges platformereket és egy remek túlélőjátékot is.
1576832400

RTX-es frissítést kap a Deliver Us the Moon

A Wired Productions és a KeokeN Interactive közös űrbéli alkotása ugyan már október óta elérhető, ám most végre megérkezett hozzá az Nvidia valós idejű sugárkövetésű technológiája is.