Íme, a PlayStation Plus májusi kínálata

  • Írta: szlav
  • 2020. április 29.
  • Akció
Link másolása
Megérkeztek a PlayStation Plus májusi befutói is: ezúttal két szimulátort kapnak az előfizetésük mellé a PS4-játékosok. Az utóbbi évek egyik legjobb városépítője, a Cities: Skylines mellé egy közkedvelt rétegjáték, a Farming Simulator 19 jár.

A nagyvárosok zsongására és a vidéki farmok békéjére vágyók is örömüket lelhetik a PlayStation Plus májusi ajándékaiban. Nyilvánvaló, hogy két határozottan rétegjátékról van szó, akik azonban a féktelen lövöldözés és az adrenalinhajhászás helyett néha szívesebben választanák a megfontolt menedzsermunka gyümölcsét, azok nagy előnyben vannak, hiszen a Cities: Skylines és a Farming Simulator 19 is a saját zsánereik krémjét képezik.

A játékokat május 5-én már tölthetik is az előfizetők.

12.
12.
Effecta
Nem fogok káromkodni, mert nincs kedvem plusz munkát adni a modiknak, de maradjunk annyiban, hogy amit most visszatartok, at jobban emészt, mint a covid para a gazdaságot.
11.
11.
Faint1993
Nagyon gyenge ez a hónap. Elhiszem, hogy jó játékok, de eléggé kis réteget mozgat csak meg. És nem azzal van bajom hogy bármelyiket is adják, de lehetne az a forma, hogy adnak egy népszerűbb játékot, és másodiknak adnak egy réteget. Ha mondjuk adták volna a DS-t és mellé a Citiest, azt mondom oké, nem rossz.
10.
10.
DarkLord
#8: Így van ízlések, de ez most annyira rétegjáték mindkettő, hogy nagyon kicsi az a szegmens, aki ezek közül bármelyiknek is "örüljön". Aki meg szereti valamelyiket az meg is vette már biztos. Szóval az tuti, hogy most kapunk 2 olyan játékot, amelyik szinte senkinek nincs meg :D Viszont cserébe senkit nem is érdekel. Adtak már rétegjátékokat, de valahogy egyszer-egyszer mégis lehetett velük játszani. Én tényleg eljátszok bármivel, de ezek még nekem se tetszenek, tudom én bajom meg biztos szar az ízlésem, de nem :D Egy DS is rétegjáték mégis mennyien örültek volna neki. Én is végigvittem már mikor, de én is örültem volna a felújított résznek stb. Na, de most az elmúlt hónapokban túl sok jót kapott a nép kellett egy ilyen hónap is, hogy talán következőben jobb legyen meg lehet valamikor május közepe felé megint kap a nép valamit a koronavírus miatt...
9.
9.
Duken
Hát ez fos! Ah! Darks Souls remasterd-re számítottam. :(
8.
8.
Sandic1994
#7: Ízlések és pofonok. Régebben, amikor kb. mindig indie címek voltak, alig töltöttem le valamit, nekem attól volt herótom. Amióta felemelték a PS plus díját kb. 1,5-2 éve, azóta tényleg valamivel jobb játékok vannak. Nyilván van úgy, hogy nekem sem jön be valamelyik havi kínálat, de ahogy írtad, mindegyiket el lehetett indítani. Nem mellesleg ezeket is el lehet, talán kellemesen csalódsz majd.
7.
7.
DarkLord
Azért 28 napot várni, hogy elsüssék az április elsejei tréfát nagy merészség volt :D Ennél rosszabb hónap volt már nem nagyon emlékszek rá voltak szrok, de legalább elindítani ellehetett őket egy fél órára stb...
6.
6.
Mr.Dead
#5: Ne is mond, anno gépen úgy hagytam abba hogy három boss híja volt, mondom most végre befejezem :D
5.
5.
shatterhand
Már készültem a dark souls remasterre
4.
4.
Sandic1994
Banyek, kb. 3 hete vettem meg a Cities:Skylinest úgy, hogy előtte nem is hallottam róla. Szerintem baromi jó játék, addiktív tud lenni, ha kicsit érdekel a téma, kiélheti benne az ember a kreativitását.
Farming Simulator meg jó upgrade lesz a Real Farmhoz képest, az nagyon gyenge volt, jó, hogy csak valami 190 Ft-ért vettem akcióban.
3.
3.
Yanez
Meeeehhh! Egyik sem az én világom. Kell a rossebbnek.
2.
2.
Ooorky
Fasza, 2 játék ami fél éve elérhető Now-ban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...