Képeken a PC-s Halo 3 és Halo 3: ODST

  • Írta: szlav
  • 2020. május 1.
  • Képek
Link másolása
Habár a PC-s The Master Chief Collection tulajdonosai jelenleg még a Halo 2 megjelenését várják, napvilágot láttak az első képek az azt követő Halo 3 és Halo 3: ODST korai változatairól.

A Halo: Reach és a Halo: Combat Evolved Anniversary után hamarosan újabb játékkal bővül a PC-s The Master Chief Collection: jelenleg is gőzerővel zajlik a Halo 2 tesztelése, ha pedig az előző játék megjelenése precedensként szolgálhat, akkor bármikor a nyakunkba dobhatják a Covenant földi invázióját.

Ma azonban ennél is előrébb szaladunk, a Halo Waypoint blogon ugyanis megjelent néhány nem várt kép a Halo 3 és a Halo 3: ODST korai PC-s változatáról. A 2007-es harmadik rész sokak szerint a széria legkiválóbb darabja volt, annak 2009-es mellékága pedig teljesen új életet lehelt a szériába, hiszen ez volt az első olyan epizód, ami nem Master Chief történetére, hanem az ODST elitkatonáira fókuszált.


A két játék megjelenése természetesen még odébb van, hiszen egyelőre még a Halo 2-t várjuk, de ha nem jön közbe semmi, akkor valószínű, hogy még a nyáron újraélhetjük PC-n az Xbox 360 sikercímeit.

5.
5.
Oresko
Remélem nem lesz olyan bugos, mint a Reach.
4.
4.
#2: Amikorra kijon a 4, onnantol teljes :-) Jol megvalaszoltam, mi?
3.
3.
godach
#2: Úgy tudom, hogy folyamatos megjelenést ígértek, részről részre
2.
2.
Gerzson95
Mikorra várható a teljes csomag amiben benne lesz az összes halo?
1.
1.
godach
A 3 felejthető számomra de az ODST-t mindenképp ajánlanám. Olyan komor, rideg hangulata van ami sci-fi-bő nekem csak a Battlestar Galactica tudott visszaadni ezen kívül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...