Sztoritrailer érkezett a The Last of Us folytatásához

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 6.
  • Videó
Link másolása
Jó másfél hónap választ el bennünket attól, hogy rávethessük magunkat a The Last of Us: Part II-ra. A Naughty Dog az imént közzétett egy új sztoritrailert a játékhoz, ez talán segít enyhíteni a várakozás fájdalmait.

Ahogy arról beszámoltunk, aranylemezre került a The Last of Us: Part II, így ha a járvány nem szól közbe, nincs akadálya annak, hogy június 19-én boltokba kerüljön a játék. A Naughty Dog most egy új sztorielőzetessel igyekszik kedvet csinálni a várva-várt folytatáshoz, és az ígéretek szerint nem állnának meg itt, a következő hetekben még számíthatunk némi újdonságra.

129.
129.
PalestCunt
Szerintem ha valaki szerette Joel karakterét az első részben, és egyet értett vele a játék végén meghozott döntésében. Az a kikerült leak fényében nem szeretheti a játékot. Nagyon csúnyán szembeköpik az olyanokat mint én is és nem értem, hogy egy látszólag értelmes tehetséges író mint Druckman hogy nyalhatja be ezt a feminista szennyet....
127.
127.
Ps fanboy
Az a baj, illetve nem baj, de tény, hogy egy game mondandóját sokan sokféleképpen értelmeznek-élnek meg. Azok akik már most eldöntötték, hogy ez a játék a leszbi, vagy a genderlobbi, vagy akár mindkettő melegágya lesz, azok közül sokan nem fogják megváltoztatni a véleményüket bármi is lesz a játék végkimenetele, ez tuti. Mert az irígységet, a büszkeséget, a gyűlölködést, a sértettséget és a felháborodást többre tartják, mint a beismerést, és akkor még nem beszéltem azokról, akik látatlanban reflexszerűen ezt tolják szinte már hobbi szinten, vagy netán elhivatott meggyőződéből, a játék pedig nem is érdekli őket. Ugyanez igaz a másik oldalon is, ahol szintén szerepet játszik majd a büszkeség, fanboykodás, netán kognitív diszonancia...stb. Legyen bármennyire is megosztó a játék, mert az lesz, én csak azt remélem, hogy Neill-ék keményen rágyúrtak arra, hogy érthetően kidomborodjon a játék konklúziója, ha ez a genderfaszomlobbi, akkor az, ha más, akkor az, hogy legalább a többségnek félreérthetetlenül egyértelmű legyen az üzenet. Csak dőljön már valamerre ez a mérleg, hogy ne keljen már ezt a szart hallgatni még évekig.
121.
121.
georgie.70
#113: Nem, nem maradtam le, tisztában vagyok ezzel is már amennyire egyáltalán ráláthatunk erre az egészre.. Pont az a lényeg hogy túl terhelték ezeket az embereket,és ez érthető hogy sok mindenkiben ellenérzéseket keltett!
Viszont Te tényleg baromira nem figyeltél arra amit írtam, mert pont azt csinálod, amiről írtam is osztod az észt hogy Te senki helyében nem rendelnéd elő stb....Igen a világ tényleg megérett a pusztulásra, Amúgy ha abban a mederben folyna a világ ahogy Te gondolkodsz akkor nagyon gyorsan olyan helyzetben találnánk magunkat hogy ezek a játék tervező cégek bedőlnének mert mindenki kivárna az occóra meg az ingyenre, aztán Te lennél legjobban felháborodva hogy milyen szar az a néhány maradék game amit valami 0 lóvéból próbálnak összehozni...
H a Te így gondolkodsz az a Te bajod de könyörgöm ne propagáld legalább, tartsd meg szépen magadnak és amikor fillérekért megvetted a TLOU.2. bokszolj a levegőbe hogy milyen fasza csávó vagy,aztán amikor a szobád sötétjében végigjátszod és a végén még magadnak sem mered beismerni hogy egy eszméletlen játékot fikáztál akkor majd esetleg gondolkodj el... Vagy nem... Hogy őszinte legyek leszarom, hogy milyennek fogod találni, csak másokat ne mérgezz.. Minden rosszindulat nélkül írom mindezt hiszen nem ismerlek.
118.
118.
Ps fanboy
Szerintetek a golfütős Ellie kit gyak le az új trailer végén, na kit? És ez mire utal...?
113.
113.
#84: Akkor lehet, hogy lemaradtál róla, hogy nagyon sok nóti dog alkalmazott is a jaték bukását kívánja.

Én azt mondom, hogy akit érdekel nyilván játssza le, én is így tennék. De van egy olyan érzésem, hogy megjelenés napja után nagyon gyorsan lesznek nagyon olcsó használt példányok. Én nem rendelném ezt elő senki helyében és nem is venném meg digitálisan/boltban újan. Nem adok neki 3 napot, fél áron fog menni használtan és sok eladó darab lesz. Ha inkább így veszi meg az, aki mindenképp játszani akar vele, az nem támogatja a genderpropagandát egy fillérrel sem. Szóval nulla zéró pénzt adtál rossz dologra, mégis van egy játékod. Csak aztán a végén nehogy az legyen, hogy nem tetszik... De hé, akkor legalább olcsón vetted.
111.
111.
Duken
#110: +1 Piri néni és Ödön bácsi véleményre nagyon sokan adnak itt. Köztük én is...Vagy csak sok itt a Piri meg az Ödön néni!
110.
110.
Nagyerecsakide
Én csak akkor veszem meg, ha Piri néni és Ödön bácsi rábólint.
Komoly(talan)ra fordítva a szót: Szerintem a játék -mármint az első rész- pár dolgot beemelt Az úton c. filmből. Ott kisfiú kísért a bácsi , a játékban meg egy túl korán felnőtt kislányt. (Spoiler!!!: akit egy kannibálvezér meg akart erőszakolni?) Onnan tudhattuk hogy gyerek, hogy néha butácska gyerekdalokat kezdett énekelni de előtte lekaszabolt valakit, de most betojt a közönség a gender-kommandótól.
Így megy ez a showbizniszben.
109.
109.
Duken
#108: A sorrendet nem tudjuk, mi mikor lesz
Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az is lehet hogy Ellie felépül és lemészárolja a transzgender sjw szektát! :)
108.
108.
Marcus88
A történettel kapcsolatosan ami terjed a neten az nem hivatalos,csak egy spekuláció ami megvalósulhat,de nem hivatalos.Én kapásból tudnék kitalálni kettőt ami sokkal esélyesebb és jobban bele is illene.Az ember mindig a legrosszabra gondol és itt is ez történt és ez terjedt el.
X emberke sorsáról is szintén megy az állítás,hogy akkor és úgy történik,holott az sem hivatalos.
107.
107.
Duken
#105: Nem. Azért vagy buta mert megveszed a játékot-mondta az óviban pitike...Szóva buta vagy. :D
106.
106.
Ps fanboy
#105: Tudom mindjárt jön Ultimate és ide dörmögi, "nem lesz itt meglepetés, nem lesz katarzis, lóf@sz lesz a szátokba". Igen, azt hiszem pont ezt mondaná. :D
104.
104.
Duken
Baz milyen részletek vannak a gameplay jelentekben! Megcsavart rendesen! : ) Rendelem is elő!
99.
99.
#98: Bocs nem neked akart menni, legyen általános.
98.
98.
#96: Ne haragudj (törött csukló) , de megpróbálok rendesen írni.Olvastad a nyilatkozatát?Egy senki vagy a szemében.Én sem láttam a spoilert csak ezt a neil idiótát.És ezek után leírtok ilyet? Egészségetekre!
90.
90.
Guba32
#88: Nem tudom ti magyarok ott milyenek vagytok,mi magyarok itt nálunk pozitívak...:)
Bár lehet te tényleg negatív vagy,ha már miattam is szomorkodsz.Fel a fejjel,jön a játékod,örülj neki,ne mások miatt aggódj,már is jobb lesz meglásd!:)
89.
89.
georgie.70
#87: Az mondjuk eléggé elszomorít hogy mindabból amit leírtam, Neked ez jött le és így jött le ráadásul... És még véletlenül sem kötekedésből írom én sem...
88.
88.
georgie.70
#87: Huuuuu!! Akkor hogy a hátul ülők is megértsék: Arra céloztam hogy a magyarok egy rendkívül negatív nép, és általában nekünk mindig félig üres a pohár, de ebben a témában sajnos kint sem jobb a helyzet mert ott is ugyanolyan negatívan és ostobán kezelik ezt az egész ügyet.... Így már érted vagy még segítsek??
87.
87.
Guba32
#84: Tényleg nem kötekedni akarok,de ezen jót mosolyogtam: "Döbbenetes méretű az ostobaság a rosszindulat és az irigység,és sajnos nem csak nálunk!"
Ezt úgy írtad mintha ez valami jó dolog lenne,de másokkal is meg kell osztozni rajta,pedig milyen jó lenne ha csak nálunk lenne...;)
86.
86.
Guba32
#85: esetleges szar port miatt,és lerobban a fejem.De "szerencsére" jól megcsinálták,a gép erejéhez képest kiválóan.
84.
84.
georgie.70
#29: Teljesen igazat adok Neked, pontosan ugyanezt gondolom én is. Akartam írni egy véleményt erről az egészről de te megtetted helyettem:) Döbbenetes méretű az ostobaság a rosszindulat és az irigység,és sajnos nem csak nálunk! Úgy gondolom ezek az emberek rengeteget dolgoztak ezen a projekten és ennek minden befektetett energiája küzdelme látszik a traileren. Szerintem ez egy olyan game lesz ami túl fogja feszíteni a szokásos határokat és itt nem a politikai üzenetére gondolok, arra magasan szarok,hanem arra az elképesztő atmoszférára grafikára drámára amit eddig minden trailer egyértelműen érzékeltetett. Sosem vártam még játékot úgy mint ez, és ha azért adják ki végül most júniusban mert valaki tele spoilerezte a netet a sok ostoba barom meg elolvasta megnézte(természetesen nem azokra gondolok akik véletlenül szaladtak bele) akkor valahol még hálás is vagyok. A magam részéről egyszerűen teljesen hidegen hagy ki mit gondol vagy hogy milyen spoilereket tettek fel mert eszemben sincs elrontani a saját élményemet,majd szépen végig élvezem a játékot és eldörzsölöm a könycseppeket a végén és örökké hálás leszek azoknak akik ilyen elképesztő gameket készítenek.. Ezek az emberek kurva sokat dolgoztak és a sok barom a fotelből osztja az észt mert nem az ő szája íze szerint találták ki a sztorit!! Jézusom akkor ne vegye meg, basszus de nekem ehhez mi közöm mit erölteti hogy akkor én se vegyem meg,ez egyszerűen nonszensz, és röhelyes!!
81.
81.
Ooorky
Jól van bevallom.

Én nem játszottam az első résszel sem, pedig xbox-om sincs.
78.
78.
Guba32
#77: Kawadának a #74-esre.
77.
77.
Guba32
Szerintem meg teljesen passzol a TLOU2 miatti cicaharcokhoz,nem múlja alul...Fata Morgana jól szórakozott,Godach is el volt vele(még ha először komolyan is vette),Pulyka már frankdelgadot vizionálta.Bullshit,de az nem az,hogy ha godach leírja kulturáltan a véleményét és az nem egyezik valakiével,akkor nyugodtan le lehet támadni moderálás nélkül.
75.
75.
Fata Morgana
#68: Ember potyogtak a könnyeim a kommentjeid olvasása közben, csak ezért megérte ide pislantani.:):::::::::::
63.
63.
Guba32
#61: Kösz nem,akkor nem lenne ilyen világlegjobb játéka,amin ríni fogok hetekig olyan mély története lesz neki.Régen még fifáztam,meg colinoztam,meg tekkeneztem,de mostmár egy ideje csak pityeregni ülök a gép elé,és a joy se megy legalább tönkre nem úgy mint a szviccs,mer itt elég egygombot nyomkodni es meghatódni a jó és mély mondanivalókon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...