Hűségprogramot indíthat a Steam

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 12.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, de az általában megbízható infókat szállító SteamDB üzemeltetői szerint hűségprogramot indíthat a Steam: a felhasználók pontokat gyűjthetnek, amelyekért cserébe jutalmakat kapnak majd.

A SteamDB egyik fejlesztője bukkant rá azokra a nyomokra, amelyek alapján úgy tűnik, hogy hűségprogramot indíthat a Steam. Pavel Djundik találata szerint egyfajta pontrendszerről lenne szó, amelyekért cserébe különböző badge-ek, jutalmak és "valószínűleg" vásárlási kedvezmények járnának. Ezenkívül kapcsolódik mindehhez egy olyan funkció, amivel más játékosok értékeléseire reagálhatnánk.

A Steam adatbázisát monitorozó SteamDB általában megbízható információkat szállít, így tehát valószínűsíthető, hogy valóban ügyködik valami ilyesmin a Valve: a kérdés már csak az, hogy meglátja-e végül a napvilágot, vagy elhasal a tesztelések során. A SteamDB szellőztette meg egyébként először, hogy a Yakuza: Like a Dragon PC-re is ellátogat - a port érkezését két nappal később meg is erősítették hivatalosan.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...