Nem, nem októberben érkezik a PlayStation 5

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 12.
  • Pletyka
Közérdekű közlemény: a nem sokkal ezelőtt felröppent hírekkel ellentétben nem októberben kerül boltokba a PlayStation 5. Legalábbis a Sony szerint hibás az egyik álláshirdetésében felbukkant dátum.

Ínséges időket élünk, a Sony csak apránként csepegteti a részleteket és látnivalókat a PlayStation 5-tel kapcsolatban, így a játékosok minden hírre ráugranak, ami az új konzolról szól. Így történt most is: miután a cég egyik álláshirdetésében azt írták, hogy októberben kerül boltokba az új konzol, a fél internet megőrült.

Habár már maga az időpont is szokatlanul korainak tűnik (a Sony az idei ünnepi szezont célozza a konzollal), nem sokkal a fenti szivárgást követően a gyártó kíméletlenül cáfolt, és közölte a japán Famitsu magazinnal, hogy a dátum hibás, és tévedésből került bele a hirdetésbe - a leírást az álláshirdetőoldal készítette. Nincs más hátra, várunk tovább a hivatalos infókra - reméljük, már nem sokáig!

11.
r3dman
Kit érdekel,hogy mikor jön ki.Ha megjelenik meg lesz véve.Addig meg leszarom.Dedós módjára nem fogom várni és számolni a napokat.
10.
FrankBlack
#8: köszi előre is, és persze ráér egy hét múlva is.
9.
Oldman
Dobják piacra akkor az új generációs konzolt, mikor megjelenik rá minimum 2-3 játék. Ez lenne ésszerű, üzleti szempontból is.
8.
Oldman
Szia FrankBlack! 7#
Persze, privátban mindenképpen megírom a tapasztalatomat neked, a blogot/tesztet meghagyom a profiknak. :)
Kell minimum egy hét, hogy reálisan tudjak írni a játékról, tehát előbb nem hinném, hogy tudnék neked részletesebben véleményt alkotni, max a fizika illetve a képi világot illetően. Jelzek mindenképpen. Amit látni youtube-on az elsőre bíztató, emiatt is mertem megvenni. Pc-n meg egyenesen brutál ahogy kinéz, de mondom, pro-n is rendben lesz szerintem. A fizikával sem volt gond úgy tudom az előző részekben, ezt most állítólag tökélyre fejlesztették az alkotók. A térkép meg 4×akkora mint a Mudrunner esetében. 16.000-ért sikerült megvennem, van ahol 18-ert dobàljàk. Off vége :)
7.
FrankBlack
#6: Szia Oldman.

Írnál róla majd egy kis beszámolót, hogy milyen? Akár blog formájában, vagy valami olyan hír, cikk alatt ahol nem nagyon off. Pl. ha a GK is írna róla tesztet akkor az alatt.

Az alapjátékot (Spintires) én már 4 éve megvettem, azzal akkoriban sokat játszottam, majd a folytatást is megvettem (Mudrunner) de abba már nem tettem bele annyit. Most ez a Snowrunner viszont nagyon érdekel.
6.
Oldman
Metvettem a mai napon a Snowrunner ps4 dagonya off-road játékot, így míg nincsen új konzol, addig kiélem/kikáromkodom magam a régi verzión. :)
Videók alapján ezt most jól összerakták, a grafika meg a látótávolság, továbbá a színek is végre a helyükre kerültek, ami számít nekem. Este izzítás.
5.
Oldman
Metvettem a mai napon a Snowrunner ps4 dagonya off-road játékot, így míg nincsen új konzol, addig kiélem/kikáromkodom magam a régi verzión. :)
Videók alapján ezt most jól összerakták, a grafika meg a látótávolság, továbbá a színek is végre a helyükre kerültek, ami számít nekem. Este izzítás.
1.
Slik
miota tudom, h ilyen kulonleges uj kontrollerel jon en is nagyon varom
lehet teljesen uj elmeny lesz jatszani igy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...