Nem, nem októberben érkezik a PlayStation 5

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 12.
  • Pletyka
Link másolása
Közérdekű közlemény: a nem sokkal ezelőtt felröppent hírekkel ellentétben nem októberben kerül boltokba a PlayStation 5. Legalábbis a Sony szerint hibás az egyik álláshirdetésében felbukkant dátum.

Ínséges időket élünk, a Sony csak apránként csepegteti a részleteket és látnivalókat a PlayStation 5-tel kapcsolatban, így a játékosok minden hírre ráugranak, ami az új konzolról szól. Így történt most is: miután a cég egyik álláshirdetésében azt írták, hogy októberben kerül boltokba az új konzol, a fél internet megőrült.

Habár már maga az időpont is szokatlanul korainak tűnik (a Sony az idei ünnepi szezont célozza a konzollal), nem sokkal a fenti szivárgást követően a gyártó kíméletlenül cáfolt, és közölte a japán Famitsu magazinnal, hogy a dátum hibás, és tévedésből került bele a hirdetésbe - a leírást az álláshirdetőoldal készítette. Nincs más hátra, várunk tovább a hivatalos infókra - reméljük, már nem sokáig!

11.
11.
r3dman
Kit érdekel,hogy mikor jön ki.Ha megjelenik meg lesz véve.Addig meg leszarom.Dedós módjára nem fogom várni és számolni a napokat.
1.
1.
Slik
miota tudom, h ilyen kulonleges uj kontrollerel jon en is nagyon varom
lehet teljesen uj elmeny lesz jatszani igy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...