A Switchet is eléri végre a The Elder Scrolls: Blades

  • Írta: gorien
  • 2020. május 13.
  • Megjelenés
A The Elder Scrolls-sorozat mobilos mellékága a korábbi csúszás után végre eléri a Nintendo Switchet is. Ami még ennél is jobb hír lehet, hogy a korai hozzáférésnek is vége: a Blades a legújabb frissítéstől teljes játéknak tekintendő.

Az elsősorban mobilokra célzott The Elder Scrolls: Blades viszonylag nagy kezdeti sikereket tudhat magáénak. Legutóbb akkor írtunk róla, amikor a Bethesda bejelentette, hogy a switches változat megjelenése késni fog, de már nem kell tovább várnunk. Az amerikai Nintendo eShopban május 14-i dátummal bukkant fel a játék, és ahogy a mobilos testvérei, ez is free-to-play lesz.

A játék rajongóinak további jó hír lehet, hogy ezzel egy időben a Blades befejezte pályafutását a korai hozzáférésben, az 1.7-es frissítéssel ugyanis elkészültnek nyilvánították a játékot. Az eddigi játékosok ünneplésképp 150 kristályt is kapnak a fiókjukra. Ezzel együtt a fejlesztők visszaállítják az aréna ranglétráját, de hat új küldetés és egy nagyobb küldetéslánc is megjelenik a játékban.

A The Elder Scrolls: Blades Androidon és iOS-en is játszható, meg ugye hamarosan Nintendo Switchen.

4.
Ooorky
#2: Eredetileg ilyen loot box-os sz*rkodás volt benne, hogy a legcsövesebb ládára kellett 15 percet várni, hogy kinyíljon, a "jobbakra" akár napokat, vagy fizettél az instant nyitásért, mivel egyszerre csak 1 ládát lehetett feszegetni.
Nem tudom a loot box láz lejártával változtattak-e rajta.
2.
Neotechtr
Nem ez volt az, amit úgy reklámoztak, hogy teljes értékű rész, csak telón, aztán valami farmolós itemshopos őrület lett belőle?
1.
Gabesz0213
Egészen tetszett ez a játék. Amíg a fő küldetés végére nem értem, de utána felejtős lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...