A Switchet is eléri végre a The Elder Scrolls: Blades

  • Írta: gorien
  • 2020. május 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A The Elder Scrolls-sorozat mobilos mellékága a korábbi csúszás után végre eléri a Nintendo Switchet is. Ami még ennél is jobb hír lehet, hogy a korai hozzáférésnek is vége: a Blades a legújabb frissítéstől teljes játéknak tekintendő.

Az elsősorban mobilokra célzott The Elder Scrolls: Blades viszonylag nagy kezdeti sikereket tudhat magáénak. Legutóbb akkor írtunk róla, amikor a Bethesda bejelentette, hogy a switches változat megjelenése késni fog, de már nem kell tovább várnunk. Az amerikai Nintendo eShopban május 14-i dátummal bukkant fel a játék, és ahogy a mobilos testvérei, ez is free-to-play lesz.

A játék rajongóinak további jó hír lehet, hogy ezzel egy időben a Blades befejezte pályafutását a korai hozzáférésben, az 1.7-es frissítéssel ugyanis elkészültnek nyilvánították a játékot. Az eddigi játékosok ünneplésképp 150 kristályt is kapnak a fiókjukra. Ezzel együtt a fejlesztők visszaállítják az aréna ranglétráját, de hat új küldetés és egy nagyobb küldetéslánc is megjelenik a játékban.

A The Elder Scrolls: Blades Androidon és iOS-en is játszható, meg ugye hamarosan Nintendo Switchen.

4.
4.
Ooorky
#2: Eredetileg ilyen loot box-os sz*rkodás volt benne, hogy a legcsövesebb ládára kellett 15 percet várni, hogy kinyíljon, a "jobbakra" akár napokat, vagy fizettél az instant nyitásért, mivel egyszerre csak 1 ládát lehetett feszegetni.
Nem tudom a loot box láz lejártával változtattak-e rajta.
2.
2.
Nem ez volt az, amit úgy reklámoztak, hogy teljes értékű rész, csak telón, aztán valami farmolós itemshopos őrület lett belőle?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...