Mortal Kombat 11 - gameplay felvételen az új DLC

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 13.
  • Videó
Nem kell már sokat aludnunk a Mortal Kombat 11 új kiegészítőjének az érkezéséig, addig is újabb gameplay videóval kényeztet minket a fejlesztőcsapat. Ezúttal a Robotzsaru is beköszön pár pofon erejéig.

Már eddig is sok mindent megtudhattunk a Mortal Kombat 11 történetét tovább folytató DLC-ről, az Aftermathról, most azonban mozgás közben is megcsodálhatjuk azt.

A megjelenés is itt van már a nyakunkon: május 26-án egymásnak eshet a '80-as évek két legnagyobb fémlegendája, a Robotzsaru és a Terminátor, amit már most lecsekkolhattok a fenti videóra kattintva.

6.
joshfeed
A Mortalokat csak imádni lehet :D Ilyen böllérshow-t nem látni másutt :D
5.
Gabesz0213
#3: 1-2 évig szokás szerint elhúzzák a teljes terítéket, amíg csak aprólékosan le tudnak rántani pénzt a felhasználókról.
4.
DarkLord
#3: Ez szép és jó, de nem ez az első dlc és még karakterek is jönnek szóval próbálják most ezt a részt nagyon sokáig életben tartani a GOTY előtt még 1 évig tuti nem jön GOTY és ki tudja, ha jövőre jön mégcsak a 2. karakter pack és az újabb DLC, akkor lehet jövő évvége inkább a valós.
3.
Neotechtr
Nekem nagyon bejön maga a trailer. Nem tudom milyen áron van a DLC, de ez single sztori folytatás is, biztos azért drágább. Mortállal úgy vagyok, hogy abból 100%, hogy lesz majd egy goty, vagy bármilyen kész edition és akkor majd először normál, még nagyobb türelemmel pedig szinte fillérekért fogják adni, amint kijön egy új rész. A 10 óta inkább kivárok vele, de még mindig azt mondom, hogy nekem megéri a következő rész megjelenésénél egy rottyra pakolt fullos verziót megvenni ebből mondjuk 20€-ért. És egy ilyen esetnél még simán megveszik annyian, hogy ugyan úgy tudok online harcolni is.
2.
Gabesz0213
#1: Mint szokás szerint minden ami NetherRealm. Lehúzás 2020
1.
habo
Már várom,csak egy kicsit túl van árazva!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...