Mortal Kombat 11 - gameplay felvételen az új DLC

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 13.
  • Videó
Link másolása
Nem kell már sokat aludnunk a Mortal Kombat 11 új kiegészítőjének az érkezéséig, addig is újabb gameplay videóval kényeztet minket a fejlesztőcsapat. Ezúttal a Robotzsaru is beköszön pár pofon erejéig.

Már eddig is sok mindent megtudhattunk a Mortal Kombat 11 történetét tovább folytató DLC-ről, az Aftermathról, most azonban mozgás közben is megcsodálhatjuk azt.

A megjelenés is itt van már a nyakunkon: május 26-án egymásnak eshet a '80-as évek két legnagyobb fémlegendája, a Robotzsaru és a Terminátor, amit már most lecsekkolhattok a fenti videóra kattintva.

6.
6.
joshfeed
A Mortalokat csak imádni lehet :D Ilyen böllérshow-t nem látni másutt :D
4.
4.
DarkLord
#3: Ez szép és jó, de nem ez az első dlc és még karakterek is jönnek szóval próbálják most ezt a részt nagyon sokáig életben tartani a GOTY előtt még 1 évig tuti nem jön GOTY és ki tudja, ha jövőre jön mégcsak a 2. karakter pack és az újabb DLC, akkor lehet jövő évvége inkább a valós.
3.
3.
Nekem nagyon bejön maga a trailer. Nem tudom milyen áron van a DLC, de ez single sztori folytatás is, biztos azért drágább. Mortállal úgy vagyok, hogy abból 100%, hogy lesz majd egy goty, vagy bármilyen kész edition és akkor majd először normál, még nagyobb türelemmel pedig szinte fillérekért fogják adni, amint kijön egy új rész. A 10 óta inkább kivárok vele, de még mindig azt mondom, hogy nekem megéri a következő rész megjelenésénél egy rottyra pakolt fullos verziót megvenni ebből mondjuk 20€-ért. És egy ilyen esetnél még simán megveszik annyian, hogy ugyan úgy tudok online harcolni is.
1.
1.
habo
Már várom,csak egy kicsit túl van árazva!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...