Frissítve: Gears 3 - készült belőle egy PS3-as port is

  • Írta: Baloo
  • 5 napja
  • Videó
Bármennyire is összeforrt a Gears of War-franchise neve az Xbox márkával, sokáig pletykálták, hogy talán a Sony masináján is tiszteletét teszi majd egyszer. Most felkerült a YouTube-ra egy videó, amiben a harmadik rész egy PS3-as devkiten fut.

Az előző generáció meghatározó Xbox-exkluzív szériája volt a Gears of War, aminek csak az első része jelent meg valamennyivel a konzolos megjelenés után PC-re is. Ez csak azért érdekes, mert a jogokat 2014-ig nem a sajátjaként birtokolta a Microsoft, és sokszor pletykáltak róla, hogy Xbox 360 mellett akár PlayStation 3-ra is ellátogathatna a Delta Squad.

Mint az ismert, ez nem így történt, és a széria második, harmadik és Judgment című (előzmény)része kizárólag Xboxon elérhető. Ennek ellenére mégis itt van egy videó, ahol a játék a feltöltő szerint egy PS3-as devkiten fut - ebben ugyanis több RAM van, ami nélkül el sem indul a program. Ez a Gears of War 3 természetesen nem a végleges verzió, hanem egy 2011. május 19-i build, ami enyhén szólva is bugos, valamint néha a képfolyamatosság is egy diavetítés hangulatát idézi.

Az igazságot talán soha nem tudjuk meg a videó hátteréről, ugyanis az Epic nem nyilatkozott még semmit vele kapcsolatban, valamint a feltöltő sem tudta megmondani, hogy miért is létezik ez a port - de nem is tervezi megosztani a fájlokat a nagyérdeművel.

Update! Az Epic megerősítette a Kotaku újságírójának, hogy a fenti portot valóban ők készítették, méghozzá azzal a céllal, hogy teszteljék az Unreal Engine 3 új képességeit a PlayStation 3-on - vagyis a PS3-as Gears of War 3, mint valódi termék, sosem létezett. A Kotaku ezenkívül úgy tudja, a port egy 2011-es hackertámadás következtében szivároghatott ki.

7.
kopic
#5: Sztoriban 2 volt a csúcs, a 3 meg multiban ütött.
6.
JohnSpartan
MS 360-as korszak legjobb exklusive játèka mai napig. Story-ban, multi coop-ban, rongyá vert minden hasonló játèkot. Kár érte...
5.
Nyarlako
#4: MS pénzből, és milyen jo is volt a trilógia, bár nálam a 3. volt a leggyengébb.
És a Gears 1 miatt került 512Mb ram 256 helyett.
4.
Neotechtr
#2: Ez egy Epic Games játék volt, és gondolom az Epic benyelt egymilliárdot, hogy véletlenül ne készüljön el egy Sony port. Hja, biznisz, van ez így és régen is pont így volt..
3.
kamgecam
#2: Arra nem de pár sony játékra lelkifurdalás nélkül! ( persze csak átvitt értelemben! :D)
2.
Nyarlako
#1: A MS megpróbálta a vackát de nem kell a SONYnak!
Csak a PS, hajrá!
Erre ki is verjük mindjárt közösen remélem egy Sony logóra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...