Egy teljes Christopher Nolan-filmet vetít a Fortnite

  • Írta: szlav
  • 2020. május 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A mozik továbbra is zárva tartanak, de a Fortnite-ban nem kell betartani a két lépés távolságot. A Tenet trailerpremierjét követően Geoff Keighley bejelentette: a nyáron egy teljes mozifilmet is megnézhetünk a Fortnite vetítőin.

Fortnite: hordamódos játék, battle royale-fenomenon, értékes reklámfelület és multimédiaplatform. Érdemes lassan hozzászoknunk, hogy az Epic Games óriási sikerekkel bíró játéka jóval nagyobb önmagánál. Számos mozifilm exkluzív jeleneteit csíphettük el itt, több zenei előadó is virtuális koncertet adott a játékosok előtt, tegnap pedig itt láthattuk elsőként Christopher Nolan legújabb filmjének előzetesét is. Íme, a Tenet trailere, egyenesen a Fortnite vetítővásznáról:

Az élő események sorozata pedig nem áll le, sőt. Legközelebb érdemes lesz bekészíteni egy tányér pattogatott kukoricát, hiszen nyáron (egyelőre nem konkretizált időpontban) egy teljes mozifilmet nézhetünk így ingyenesen. A Tenet-trailer vetítésén is résztvevő Geoff Keighley ugyan nem árulta el pontosan, hogy melyik filmet láthatjuk, de annyit megelőlegezett, hogy Christopher Nolan ikonikus katalógusának egyik darabjára esett a választás. A hír hallatán nekünk elsőre A sötét lovag-trilógia jutott eszünkbe, hiszen ezzel nem először csapna egymás markába a Fortnite és a DC-univerzum.

12.
12.
hedzsooo
Ahhoz képest hogy mennyi mindenkit nem érdekel, jó sok a szagértője itt! :D XD
11.
11.
Ooorky
#5: Anno WoT csúcspontján volt vmi statisztika, hogy a regisztrált account-ok alig 10%-át használják havonta legalább egyszer, napi szintem játszók alig tettek ki 30000-et.
Fortnite-nál ehhez még hozzájön a lényegesen alacsonyabb célzott korosztály amit 2 hetente más érdekel.
10.
10.
9.
9.
Obi Wan Kenobi
#8: Alig vártam, hogy előkerüljön a "Azért ez a véleményed mert nem tudsz játszani" érv. Érted miért értelmetlen?
8.
8.
shatterhand
#2: Ha bena vagy es nem tudsz biciklivel trukkozni attól az még nem trágya.
(Ha véletlenül nem jo a pelda helyettesitsd be bármi másra;)
6.
6.
latis666
Az is látszik hogy akit tényleg érdekel a trailer annak ez nem való. Hol wc pumpával lövik a vásznat hogy beáll az ember elé valaki. Így lesz majd a másfél órás film nézés is?
5.
5.
Gaboo77
#2: 350 millió regisztrált felhasználóval, mégha lefelezük a csalók és az inaktív felhasználók miatt, akkor sem igazán nevezhető trágyának. Max neked nem teszik, ami elfogadható. Különbözőek vagyunk.
3.
3.
#2: Nagyon nagyon nagyon sok pénzt csinál ez nekik. Csak nem fogják lebannolni a storefront-ról...
2.
2.
Slik
mit meg nem tesznek, h minden heten kikerulhessen valami hir errol a tragya jatekrol
ha mar tancot meguntak a gyerekek kell valami mas
1.
1.
Zisten
Régen vártam ennyire filmet, mint ezt a TeneT-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...